Objavljeno: 04.08.2022. 13:18 Izmenjeno: 04.08.2022. 13:18

U ulici Vojvode Stepe broj 291, led sijalice koje menja Infostan na ulazu, više od 6 meseci sijalica treperi. Kada ih je gledateljka ih je vise puta zvala i kao odgovor je dobila da nemaju materijal za zamenu. Da li to može da se urgira i sto pre zameni? (Dobrila)   Preporučujemo gledateljki da se […]

U ulici Vojvode Stepe broj 291, led sijalice koje menja Infostan na ulazu, više od 6 meseci sijalica treperi. Kada ih je gledateljka ih je vise puta zvala i kao odgovor je dobila da nemaju materijal za zamenu. Da li to može da se urgira i sto pre zameni? (Dobrila)

 

Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja obrati Upravniku stambene zajednice koji će stupiti u kontakt sa nadležnim službama zaduženim za popravku pomenutog osvetljenja.

Zora Rančić 060/0355272 – Gledateljku interesuje da li je ministarstvo u mogućnosti, bez obzira za gde si dobio vaučer za banju, da li može da ako nađe neku drugu banju da tamo iskoristi vaučer koji je dobila ? (Zora)

 

Za dobijanje ove informacije gledateljka može da se obrati Ministarstvu trgovine,turizma i telekomunikacija na telefon 011/2606 – 521 i 011/2606 – 576 gde će dobiti sve informacije vezane za korišćenje vaučera.

Gledatelj je imao operaciju bajpasa i lekar mu je pre 6-7 meseci prepisao lek pod nazivom Forxiga od 10 mg koj nije bio na listi socijalnog. Ali sada kada jeste na listi socijalnog i izdaje se na recept, gledatelj ne može da ga dobije jer mu je rečeno da ne ispunjava uslove. Zašto ne može da dobije taj lek i ako mu je doktor prepisao? (Veljko)

 

Beokom je pitanje prosledio Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje i po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat

 

Gledateljka iz Bulevara Mihaila Pupina 207, moli da se očiste kontejneri kao i oko kontejnera,  prljavština, otpad i granje, tu se skupljaju  pacovi i miševi , zvala je komunalno ali do sada nista nisu preduzeli.(Jovanka)

 

Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:

 

Kada je reč o lokaciji Bulevar Mihajla Pupina 207,ekipe JKP „Gradska čistoća“ izašle su na teren i utvrdile da su sudovi za komunalni otpad ispažnjeni i da je reč o zelenom otpadu koji se nalazi na zelenoj površini iza kontejnera, koja nije u nadležnosti JKP „GRadska čistoća“. Ekipe će izaći u susret i ukoloniti otpad i ako nije u nadležnostine JKP „Gradska čistoća“.

Gledateljka zove iz Zemun polja i žali se na velikog Četinara koje se nalazi pored njene zgrade koje pripadaju Zmaju i kaže da se od tog drvta ne vidi ulična rasveta. Da li Gradska čistoća može da ukloni to drvo? (Zorica)

 

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Molimo Vas da Vaše pitanje dopunite tačnom lokacijom ( ulica i broj) kako bismo mogli da Vam pružimo adekvatnu infromaciju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana