Objavljeno: 29.12.2021. 11:11 Izmenjeno: 29.12.2021. 11:11

Pohvala za vozača na liniji 85,zove se Milenko.Vrlo je ljubazan i pažljiv.Ona je starija žena,sa štapom.Vozač nije hteo da krene dok nije sela da se ne bi povredila i rekao joj da kad bude htela da izađe iz prevoza da ga unapred obavesti kako bi stao bliže.(Ljiljana)   Beokom je pohvalu gledateljke prosledio GSP Beograd […]

Pohvala za vozača na liniji 85,zove se Milenko.Vrlo je ljubazan i pažljiv.Ona je starija žena,sa štapom.Vozač nije hteo da krene dok nije sela da se ne bi povredila i rekao joj da kad bude htela da izađe iz prevoza da ga unapred obavesti kako bi stao bliže.(Ljiljana)

 

Beokom je pohvalu gledateljke prosledio GSP Beograd i Sekretarijatu za javni prevoz.

 

Ul.Vidinska 26a,Kotež- Gledateljka pita da li postoji neka služba koja bi obilazila i pregledala bolesne i starije ljude. (Ljubica)

 

Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja obrati Zdravstvenoj stanici Borča ul. Koste Manojlovića 6. –  Službi kućnog lečenja i nege na telefon 011/ 777 – 3227 i 011 777 – 3230 gde će dobiti sve informacije vezane za preglede i lečenje kod kuće.

 

Ul.Jovana Raškovića,Altina-Gledateljka pita kada će da urade kišnu kanalizaciju.Stalno imaju poplave pri najmanjim padavinama,voda se skuplja i ne mogu da priđu svojim kućama.( Marica)

 

Iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište su odgovorili da programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2022. godinu, nisu planiranje aktivnosti na izgradnji kanalizacije u Ulici Jovana Raškovića.

 

Ul.Žila Verna 2 – problem imaju u vezi Stambenog-svi stanari izmiruju svoje  obaveze ,svi uplaćuju za održavanje stanova.Međutim , ne održava se ništa.Imali su problem sa vratima,ali odgovor od Gradsko stambenog je da je to privatno i da mogu da rade šta hoće.Šta se dešava sa tim novcem koji uplaćujemo i odvajamo svakog meseca?(Ljubica)

 

Beokom je pitanje prosledio JP Gradsko stambeno i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

Gledeljka je uzela ugalj, 4 tone na stovaristu u Batajnici, ali je jako lošeg kvaliteta. Kome da se žali, kojoj inspekciji? (Krinka)

 

Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja obrati Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija – sektoru tržišne inspekcije, Beograd Omladinskih brigada 1. telefon 011/ 5699 – 610 gde će dobiti sve informacije o mogućnosti podnošenja prijave.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana