Objavljeno: 15.12.2021. 09:54 Izmenjeno: 15.12.2021. 09:54

Ul. Zagorska 38, Zemun-Gledateljka zove u vezi grejanja. Na sajtu Beogradskih elektrana piše da greju preko noći, ali njima je isključeno sinoć u 22h, a jutros ponovo uključeno. Zašto? (Ružica)   Iz JKP Beogradske elektrane odgovaraju:   Mail koji ste nam uputili prosleđen je nadležnom sektoru. Kada budemo dobili povratnu informaciju bićete obavešteni.   Problem […]

Ul. Zagorska 38, Zemun-Gledateljka zove u vezi grejanja. Na sajtu Beogradskih elektrana piše da greju preko noći, ali njima je isključeno sinoć u 22h, a jutros ponovo uključeno. Zašto? (Ružica)

 

Iz JKP Beogradske elektrane odgovaraju:

 

Mail koji ste nam uputili prosleđen je nadležnom sektoru. Kada budemo dobili povratnu informaciju bićete obavešteni.

 

Problem je u sprečavanju težih teretnih kamiona i šlepera da ne ulaze na Altinu. Postoji saobraćajni znak koji zabranjuje teškim teretnim vozilima preko 3.5 tona. (Milinko)

 

Preporučujemo gledaocu da se za rešavanje ovog pitanja obrati MUP-u Srbije –Službi Saobraćajne policije u čijoj je nadležnosti sprovođenje zakona o bezbednosti saobraćaja i sankcionisanje onih koji ga ne poštuju.

 

Gledateljka se žali na Upravu javnih prihoda na opštini Savski venac. Za tromesečje koje je bilo 15. 11.,već su obračunavali 18. 11. kamatu i evidentirali da svi koji duguju preko 1.000,00 din. dobijaju  opomene pod pretnjom prinudnog izvršenja i dali rok za plaćanje 5 dana, ako je to porez od 31.12. računaju kamatu. (Sena)

 

S obzirom da ovo nije pitanje komunalnog karaktera, preporučujemo gledateljki da neposredno kontaktira sa Sekretarijatom za javne prihode – odeljenjem Savski venac, Kneza Miloša 69, telefon 011/2061 -763 i 011/2061 – 902,  meil ujpsavskivenac@beograd.gov.rs, gde će dobiti sve informacije vezane za obračun kamate.

 

Ul. Strumička 88-palo je veliko drvo i uništilo zgradu i automobile. Sinoć su došli iz Zelenila i uklonili to drvo,a automobile su posle nekako izvukli. Problem nije rešen, zato što su ostala tri ista takva stabla,koja su velika.Dva od njih se ljuljaju pašće u svakom trenutku, a treće se drži ali prvi mokar sneg će i to drvo da obori. Prijavili su više puta Zelenilu, ali nema odgovora:Da li mora da se čeka da ta dva stable padnu ili može da se ukloni? (Sofija)

 

Beokom je pitanje prosledio JKP Zelenilo Beograd i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana