Objavljeno: 16.06.2021. 09:34 Izmenjeno: 16.06.2021. 09:34

Zemun polje , ul. Kurirska – Gledalac kaže da je problem opterećenost i velika frekvencija saobraćaja. Pita da li mogu da se postave betonski ležeći policajci, jer gumeni nisu usporili bahate vozače? (Goran)   Iz Sekretarijata za saobraćaj odgovaraju:   Sekretarijat za saobraćaj je nadležan za tehničko regulisanje saobraćaja na opštinskim putevima i ulicama u […]

Zemun polje , ul. Kurirska – Gledalac kaže da je problem opterećenost i velika frekvencija saobraćaja. Pita da li mogu da se postave betonski ležeći policajci, jer gumeni nisu usporili bahate vozače? (Goran)

 

Iz Sekretarijata za saobraćaj odgovaraju:

 

Sekretarijat za saobraćaj je nadležan za tehničko regulisanje saobraćaja na opštinskim putevima i ulicama u neseljima na teritoriji grada Beograda. U okviru svoje nadležnosti, u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima i Pravilnikom o tehničkim sredstvima za usporavanje saobraćaja na putu, Sekretarijat za saobraćaj je preduzeo mere u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja na predmetnoj lokaciju u vidu postavljanja fizičkih prepreka za usporavanje saobraćaja.

 

Ovom prilikom Vas obaveštavamo da se betonski ležeći policajci ne ugrađuju godinama unazad.

Kontrola poštovanja saobraćajnih propisa i sankcionisanje bahatih učesnika u saobraćaju, kao i postavljanje kamera i drugih tehničkih sredstava za ovu namenu je u isključivoj nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprava saobraćajne policije za grad Beograd, Ljermontova 12A, te je po pitanju pojačane kontrole potrebno obratiti se nadležnoj instituciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana