Objavljeno: 08.06.2021. 09:25 Izmenjeno: 08.06.2021. 09:25

Kanarevo brdo,  Reljkovićeva 15 ­- tri godine obećavaju da će da naprave prostor za dečije igralište ali i dalje nije ni rekonstruisan postojeći iz 1968 godine(ima klackalicu i raketu) ni napravljen novi. Ima li izgleda da u skorije vreme bude napravljeno igralište?(Mirjana)   JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd se bavi održavanjem oko 3.000 hektara javnih zelenih površina […]

Kanarevo brdo,  Reljkovićeva 15 ­- tri godine obećavaju da će da naprave prostor za dečije igralište ali i dalje nije ni rekonstruisan postojeći iz 1968 godine(ima klackalicu i raketu) ni napravljen novi. Ima li izgleda da u skorije vreme bude napravljeno igralište?(Mirjana)

 

JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd se bavi održavanjem oko 3.000 hektara javnih zelenih površina (parkovi, skverovi, ulični travnjaci, rekreativni kompleksi, zelenilo stambenih naselja, delimično uređene površine…) na teritoriji deset gradskih opština.

 

U Programu redovnog održavanja našeg Preduzeća nalaze se oko 1300 dečjih igrališta, više od 400 sportskih terena, preko 90 teretana na otvorenom i mnogi drugi sadržaji.

 

S obzirom da je sanacija igrališta projekat koji spada u investiciono održavanje zelenih površina, Vaš predlog za sanaciju ćemo proslediti stručnim službama u okviru JKP „Zelenila-Beograd“, Beograd. Stručne službe će na osnovu inženjerske procene utvrditi opravdanost zahteva za sanaciju. Ukoliko je zahtev opravdan, nakon obrade podataka, predlog za sanaciju će biti upućen Sekretarijatu za komunalne i stambene poslove grada Beograda koji odlučuje o projektima ove vrste, na dalje razmatranje.

 

Imajući u vidu da JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd svakodnevno dobija desetine zahteva za sanaciju zelenih površina i da su budžetska sredstva ograničena, odluka da li će Vaš predlog biti uvršten u plan realizacije doneće se u odnosu na stepen oštećenosti, utvrđene prioritete i finansijske mogućnosti kojima Grad Beograd raspolaže.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana