Objavljeno: 19.05.2021. 09:19 Izmenjeno: 19.05.2021. 09:19

Ul.Ivana Mičurina – Zašto radnici Gradske čistoće ne zatvaraju kontejnere posle pražnjenja istih i ne nose maske, posebno kod vrtića „Kanarinac“ ? (Zorica)   Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:   JKP „Gradska čistoća“ kao osnovnu delatnost obavlja poslove čišćenja i pranja javnih površina, kao i odvoženje smeća na teritoriji grada Beograda,  koje su u našoj […]

Ul.Ivana Mičurina – Zašto radnici Gradske čistoće ne zatvaraju kontejnere posle pražnjenja istih i ne nose maske, posebno kod vrtića „Kanarinac“ ? (Zorica)

 

Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:

 

JKP „Gradska čistoća“ kao osnovnu delatnost obavlja poslove čišćenja i pranja javnih površina, kao i odvoženje smeća na teritoriji grada Beograda,  koje su u našoj nadležnosti i po tačno utvrđenoj dinamici.

JKP „Gradska čistoća“ izlazi u susret sugrađanima da svaku primedbu upućenu na vršenje usluga iz naše nadležnosti poboljša i podigne na viši nivo.

Kada je reč o lokaciji Ivana Mičurina,  ekipe „Čistoće“ izašle su na teren i utvrdile da se sudovi za odlaganje komunalnog otpada zatvaraju nakon pražnjenja.

Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti, na javnim mestima  na otvorenom prostoru, ukoliko nije mogiće održati rastojanje između dva lica od najmanje dva metra, nošenje zaštitinih maski je obavezno.

Zaposleni u JKP „Gradska čistoća“ od početka pandemije poštuju sve mere i prepuruke Kriznog štaba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana