Objavljeno: 23.04.2021. 13:38 Izmenjeno: 23.04.2021. 13:38

Zemun polje – Gledalac pita zašto kod OŠ Ilija Birčanin nema stajalište u pravcu ka gradu a u suprotnom smeru ima ? (Goran) Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju: Stajalište za linije br. 704, 707 i 708, za smer prema gradu je uspostavljeno u ulici Jurija Rakitina 140,0 metara od ulaza u školu, dok za […]

Zemun polje – Gledalac pita zašto kod OŠ Ilija Birčanin nema stajalište u pravcu ka gradu a u suprotnom smeru ima ? (Goran)

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:

Stajalište za linije br. 704, 707 i 708, za smer prema gradu je uspostavljeno u ulici Jurija Rakitina 140,0 metara od ulaza u školu, dok za liniju br. 709, stajalište postoji u ulici Braće Krnješevac u zoni lokalnog vrtića, 120,0 metara od ulaza u objekat škole, što se prema svim kriterijumima smatra zonom prihvatljive pešačke dostupnosti.

Gandijeva, Novi Beograd – nesavesni stanari bacaju flaše, plafonjerke, tu su delovi od nameštaja, saksije, itd. Da padne nekom na glavu pao bi mrtav.(Jelena)

Za rešavanje ovog pitanja gledateljka treba da se obrati upravniku stambene zgrade koji će preduzeti odgovarajuće mere iz svoje nadležnosti.

Zemun,ugao Kupreške i Krajiške ulice – Gledateljka kaže da je zelena površina prljava i zapuštena . Pita da li može da se ozeleni jer su se posađene tuje osušile. Kaže da je visoka trava i da Zelenilo još nije kosilo. (Mara)

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

Predmetna površina nije obuhvaćena Programom redovnog održavanja JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd.

U skladu sa ugovorom o održavanju površina koje pripadaju Direkciji za građevinsko zemljište grada Beograda, u planu je košenje površine u narednih sedam dana.

Gandijeva 64 – Gledateljka kaže da postoji velika rupa na putu (oko metar), prijavljeno pre 6 meseci.  Traže da se zakrpi. (Jelena)

Iz JP Putevi Beograda su nam odgovorili sledeće:

Povodom Vašeg pitanja, koje se odnosi na oštećenje na kolovozu u Ulici Gandijeva, u visini kućnog broja 64, obaveštavamo Vas sledeće:

Nadzorni organ JP „Putevi Beograda“ izlaskom na teren nije uočio oštećenje na kolovozu u široj zoni na predmetnoj lokaciji.

Molimo Vas da gledalac precizira tačnu lokaciju, kako bismo preduzeli mere iz naše nadležnosti.

Gledateljka se leči na Labudovom brdu, a internista je na Kanarevom brdu. Dobila je uput pre dve nedelje. Doktorka na Kanarevom brdu tada nije radila, sad je počela. Dva dana zvala telefonom, rečeno joj da mora lično da dođe. Juče otišla, doktorka joj rekla da nema slobodnog termina tek u maju, a njoj ističe uput, a ima 77 godina. (Neda)

Iz DZ Rakovica su nam odgovorili da je  Načelnica je stupila u vezu sa gospođom tako da je nesporazum rešen.

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana