Objavljeno: 16.04.2021. 12:48 Izmenjeno: 16.04.2021. 12:48

Ul.Cankareva, Mladenovac – apel za opštinu Mladenovac da se Cankareva ulica asfaltira u dužini od 300m (Senadin) Iz GO Mladenovac su nam odgovorili sledeće: Problem Cankareve ulice u Mladenovcu bili su nerešeni imovinsko pravni odnosi i iz tih razloga pomenuta ulica nije bila u Planu za asfaltiranje u 2020. godini. U međuvremenu su rešeni imovinsko […]

Ul.Cankareva, Mladenovac – apel za opštinu Mladenovac da se Cankareva ulica asfaltira u dužini od 300m (Senadin)

Iz GO Mladenovac su nam odgovorili sledeće:

Problem Cankareve ulice u Mladenovcu bili su nerešeni imovinsko pravni odnosi i iz tih razloga pomenuta ulica nije bila u Planu za asfaltiranje u 2020. godini.

U međuvremenu su rešeni imovinsko pravni odnosi, tako da su se stekli uslovi da napred pomenuta ulica biti uvrštena u Plan za asfaltiranje za 2021. godinu.

Cerak vinogradi – postoji ogroman buvljak u naselju već  godinama. Prodavci iza sebe ostavljaju đubre. Obaveštene su komunalna i opštinska inspekcija. Kada će problem biti trajno rešen? (Vera)

Iz GO Čukarica su nam odgovorili sledeće:

Povodom pitanja postavljenog, a koje se odnosi na prodaju razne robe i starih stvari oko pijace „Vidikovac“, obaveštavam Vas sledeće:

-da je ova inspekcija intenzivno kontrolisala zeleni pojas i saobraćejne površine oko pijace „Vidikovac“, ali zajedno sa komunalnom milicijom, ali kako je komunalna inspekcija bila angažovana oko kontrole sprovođenja mera lične zaštite, a koje se odnose na Kovid-19, to je kontrolu predmetne površine  uglavnom preuzela komunalna milicija, ali ova inspekcija u narednom periodu će intenzivirati  nadzor oko ove pijace.

Dakle, pošto komunalna inspekcija nema nadležnost za oduzimanje robe, to će se nadzor odnositi pre svega na dežurstava, kako bi se sprečila ovakva vrsta prodaje.

Gledateljka pita kada će se legalizovati zgrade u ulici Vojvode Vlahovića (podnet je zahtev još 2003.) (Jagoda)

S obzirom da gledateljka nije navela tačnu adresu, a da ulica Vojvode vlahovića prolazi kroz dve opštine, Zvezdaru i Voždovac , preporučujemo gledateljki da se po pitanju legalizacije obrati Sekretarijatu zsa poslove ozakonjenja objekata – odelenju opštine Zvezdara na telefon 011/715-7575 ili odelenju opštine Voždovac na telefon 011/ 715-7592.

Ohridska 1. – Gledateljka kaže da je pukla cev od grejanja u stanu i da su iz elektrana dolazili, ispustili svu vodu iz sistema u podrum, napravili im poplavu , tako ostavili i otišli.Pita zašto kvar nije popravljen i ko je odgovoran za poplavu? (Jasmina)

Iz  JKP Beogradske elektrane su nas obavestili da su prijavu prosledili nadležnim službama i da će nas o ishodu izvestiti kada budu dobili povratnu informaciju.

Tramvajska linija br.3. četvrtu godina ne saobraća na delu od Careve ćuprije do Topčidera (do letnje pozornice u Topčideru). Električni kablovi koje koriste tramvaji na 30 metara su popadali i leže po zemlji. Niti ko obilazi, niti kontroliše, a ljudi ,pošto nema ulice, idu tramvajskim šinama. (Sena)

Iz JKP GSP su  nam odgovorili:

JKP GSP Beograd vrši svakodnevnu kontrolu ove deonice i suočeni smo sa učestalim otuđivanjem kontaktne mreže od strane NN lica. 

Kada se primeti da je izvršeno otuđenje kontaktnog voda, u obavezi smo da prvo obavestimo MUP.

Po izvršenom uviđaju i uz saglasnost MUP-a istog trenutka svi delovi kontaknog voda koji ugrožavaju bezbednost saobraćaja se uklanjaju.  

Do sada je podneto više prtijava MUP-u, koji je obavio uvuđaj. Pričinjena šteta je velika i iznosi preko 23 miliona dinara.

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana