Objavljeno: 15.04.2021. 13:46 Izmenjeno: 19.04.2021. 16:37

Slanački put, Višnjička banja – Kada će biti postavljene neophodne nadstrešnice i klupe na autobuskim stajalištima na Slanačkom putu. (Branka) Iz Sekretarijata za javni prevoz su odgovorili: Montaža nadstrešnica na stajalištima JLPP-a duž Slanačkog puta u prethodnom periodu izvodila se po nalogu GO Palilula. Sekretarijat za javni prevoz će nastojati da u tekućoj godini izvrši […]

Slanački put, Višnjička banja – Kada će biti postavljene neophodne nadstrešnice i klupe na autobuskim stajalištima na Slanačkom putu. (Branka)

Iz Sekretarijata za javni prevoz su odgovorili:

Montaža nadstrešnica na stajalištima JLPP-a duž Slanačkog puta u prethodnom periodu izvodila se po nalogu GO Palilula.

Sekretarijat za javni prevoz će nastojati da u tekućoj godini izvrši ugradnju novog tipa nadstrešnice na jednom broju stajališta JLPP duž Slanačkog puta do groblja „Lešće“.

Navedenoj deonici Slanačkog puta gravitira najveći deo putnika, pri čemu stajališta JLPP na preostalom delu trase neispunjavaju minimalne saobraćajno-tehničke uslove za ugradnju nadstrešnice.

Gledateljka pita  da li će  biti vaučera za letovanje (banje)? (Danica)

Iz Ministarstva trgovine,turizma i telekomunikacija su nam odgovorili sledeće:

Imajući u vidu izuzetno veliko interesovanje građana za vaučere, u 2021.godini rebalansom budžeta izdvojeno je dodatnih 100 miliona dinara za novi broj vaučera.  

Batajnica , naselje Šangaj – Gledateljka pita kada se otvara groblje u Batajnici ? (Zorana)

Iz GO Zemun su nam odgovorili sledeće:

 Povodom pitanja koje ste uputili Gradskoj opštini Zemun, a tiče se otvaranja groblja u Batajnici obaveštavamo Vas da su u toku su radovi na izradi projektno tehničke dokumentacije, a početak radova na izgradnji groblja očekuje se krajem ove ili početkom naredne godine.

Cerak vinogradi – postoji ogroman buvljak u naselju već  godinama. Prodavci iza sebe ostavljaju đubre , vrše nuždu u naselju. Obaveštene su komunalna i opštinska inspekcija. Kada će problem biti trajno rešen? (Vera)

Beokom je pitanje prosledio GO Čukarica i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

Gledateljka kaže da ima preko 80 godina i da više ne može da ide da prima penziju u pošti.Tražila je da joj penziju donose na kućnu adresu ali su joj rekli da mora da plati taksu za tu uslugu 500-600 dinara. Pita zašto se plaća ova taksa ? (Mara)

Iz Pošta Srbije su nam odgovorili sledeće:

 U vezi sa navodima gledateljke, molimo Vas da uvažite sledeće:

Ukoliko korisnik penzije želi da mu se ona ubuduće trajno isplaćuje na kućnoj adresi, potrebno je da se obrati banci „Poštanska štredionica“, koja ovu uslugu naplaćuje u skladu sa svojom tarifom. Nakon što korisnik podnese zahtev banci „Poštanska štedionca“, Pošta Srbije dalje postupa po nalogu banke za isplatu penzija na kućnu adresu. Dakle, gledateljka koja se obratila Studiju B ovim povodom, treba da se obrati banci „Poštanska štedionica“ kako bi regulisala trajnu isplatu penzije na kućnu adresu

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana