Objavljeno: 07.04.2021. 08:14 Izmenjeno: 07.04.2021. 08:14

Bežanijska kosa, Peđe Milosavljevića 72 – prodavnica Sunce pravi ruglo u prolazu zgrade i okolo, pošto stoje gajbe sa pićem i prolaz im služi kao skladište. Prijavljivali Komunalnoj miliciji, ali niko nije reagovao. (Grujica)   Iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije su nam odgovorili sledeće. U Vezi podneska koji ste putem elektronske pošte uputili Sekretarijatu […]

Bežanijska kosa, Peđe Milosavljevića 72 – prodavnica Sunce pravi ruglo u prolazu zgrade i okolo, pošto stoje gajbe sa pićem i prolaz im služi kao skladište. Prijavljivali Komunalnoj miliciji, ali niko nije reagovao. (Grujica)

 

Iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije su nam odgovorili sledeće.

U Vezi podneska koji ste putem elektronske pošte uputili Sekretarijatu za poslove komunalne milicije Gradske uprave grada Beograda, a povodom problema sa ostavljanjem gajbi od strane marketa „Sunce“ u prolazu zgrade ulica Peđe Milosavljevića broj 72, Beograd – Bežanijska kosa, obaveštavamo Vas da su komunalni milicionari izvršili kontrolu reda iz svoje nadležnosti na prijavljenoj lokaciji, kojom prilikom su zatekli navode iz prijave. Komunalni milicionari su u pomenutom slučaju sankcionisali učinjeni prekršaj i odgovornom licu izdali meru usmenog naređenja, nakon čega je roba uklonjena sa predmetne površine.

Radi efikasnijeg i pravovremenog postupanja komunalnih milicionara, prijave za narušavanje komunalnog reda mogu se uputiti Komunalnoj miliciji grada Beograda u trenutku narušavanja istog, pozivanjem brojeva telefona Beokom servisa 0800/110011 ili 011/3090007, po kojima će komunalni milicionari postupiti u najkraćem mogućem roku i u skladu sa zatečenim stanjem preduzeti mere na koje su ovlašćeni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana