Objavljeno: 18.10.2019. 10:39 Izmenjeno: 18.10.2019. 10:39

Gledalac pita kada će se rekonstruisati ulica Slobodana Jovića u Jajincima,duga preko dva kilometra, koja je puna rupa i nema trotoara? (Radovan)   Iz JP Putevi Beograda su nam odgovorili sledeće: U vezi sa Vašim pitanjem koje se odnosi na rekonstrukciju Ulice Slobodana Jovića, u naselju Jajinci, obaveštavamo Vas sledeće: Program radova Sekretarijata za saobraćaj […]

Gledalac pita kada će se rekonstruisati ulica Slobodana Jovića u Jajincima,duga preko dva kilometra, koja je puna rupa i nema trotoara? (Radovan)

 

Iz JP Putevi Beograda su nam odgovorili sledeće:

U vezi sa Vašim pitanjem koje se odnosi na rekonstrukciju Ulice Slobodana Jovića, u naselju Jajinci, obaveštavamo Vas sledeće:

Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, kome predlog Programa dostavljaju na usvajanje JP „Putevi Beograda“ i Sekretarijat za saobraćaj, na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine, a u skladu sa opredeljenim sredstavima budžeta grada Beograda.

Uzimajući navedeno u obzir, neophodno je da se obratite nadležnoj gradskoj opštini, kako bi predmetnu ulicu predložili JP „Putevi Beograda“ da se uvrsti u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana