Objavljeno: 21.08.2019. 11:56 Izmenjeno: 21.08.2019. 11:56

Zemun,Ohridska 1. – Gledateljka kaže da je pukla zajednička cev za vodu iznad nje i da su iz Gradskog stambenog zamenili ali je opet pukla. Kažu da su majstori ponovo bili ali neće da zamene jer kažu da nije njihova greška. Pita o čemu se radi?(Bojana) Iz JP Gradsko stambeno odgovorili su nam sledeće: Povodom pitanja koje ste […]

Zemun,Ohridska 1. – Gledateljka kaže da je pukla zajednička cev za vodu iznad nje i da su iz Gradskog stambenog zamenili ali je opet pukla. Kažu da su majstori ponovo bili ali neće da zamene jer kažu da nije njihova greška. Pita o čemu se radi?(Bojana)

Iz JP Gradsko stambeno odgovorili su nam sledeće:

Povodom pitanja koje ste nam uputili elektronskom poštom, obaveštavamo vas sledeće – stručna služba preduzeća je izlazila na teren i tom prilikom utvrdila da su zajedničke instalacije koje održava JP "Gradsko stambeno" u ispravnom stanju. To je stanarima objašnjeno i pre nego što su se obratili Vašem servisu. Na insistiranje stanara, ekipa je ponovo izašla na teren 14.08.2019. godina i utvrdila isto. Curenje postoji u stanu broj 68, te prilikom korišćenja vode u kupatilu, voda prolazi u stan broj 60. Opisani kvar u nadležnosti je samog vlasnika predmetnog stana, koji se mora pobrinuti za njegovo otklanjanje.

Gledalac pita kada će bit završen Jelezovački kolektor u Rakovici? (Aleksandar)

Iz Direkcije za GGZ su nam odgovorili da je u toku je realizacija ugovora za Izvođenje radova na izgradnji fekalnog kolektora „Jelezovac" 2- faza.  Završetak radova se očekuje do kraja ove godine.

Senjak – Gledateljka kaže da joj smeta muzika sa splavova posle 22,oo časova i da ne može da zaspe do kasnih sati. Pita šta da radi. (Sena)

Pošto gledateljka nije konkretno navela preciznu lokaciju i o kom se splavu radi, preporučujemo joj da se obrati Sekretarijatu za inspekcijske poslove – Ekološkoj inspekciji na tel.011/3309- 25,011/3309614 ili Sektoru za dežurni inspekcijski nadzor i hitne intervencije na tel.011/3309-282.

Brankova 26 – Gledateljka kaže da su prilikom montaže skele radnici postavili klinove u njenoj zgradi bez dozvole.kaže da je to prijavila inspekciji u ul.27 marta 43-45. (Gordana)

Po ovom pitanju Beokom servis je gledateljki već odgovarao dva puta , pa joj preporučujemo da odgovor potraži na sajtu Studija “B”.

 

Gledateljka je preko POCKET SHOP-a i SELFI SHOP-a naručila robu. Kada je narudžbina stigla u paketima su bile kineske igračke (naručene stvari ali igračke). Na intervenciju mailom oba sajta su blokirana. Šta može da uradi gledateljka?(Snežana)

S obzirom da ovo nije pitanje komunalnog karaktera preporučujemo gledateljki da se za ostvarivanje svojih prava obrati Ministarstvu trgovine , turizma i telekomunikacija – Sektoru tržišne inspekcije na tel 011/361-4344, ili Sektoru za zaštitu potrošača na tel. 0800-103- 104. koji se nalazi u Nemanjinoj 22-24.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana