Objavljeno: 18.03.2019. 10:05 Izmenjeno: 18.03.2019. 10:05

Da li će biti proširena Ulica gospodara Vučića iz pravca Cvetkove pijace i kada? (Milka)   Prema Programu uređivanja i dodele građevinskog zemljišta Direkcija sprovodi aktivnosti na izgradnji saobraćajnice Gospodara Vučića od Ulice Vojislava Ilića do Bulevara kralja Aleksandra. Za deonicu Ulice gospodara Vučića od Ulice Vojislava Ilića do Bulevara kralja Aleksandra u nadležnoj službi […]

Da li će biti proširena Ulica gospodara Vučića iz pravca Cvetkove pijace i kada? (Milka)

 

Prema Programu uređivanja i dodele građevinskog zemljišta Direkcija sprovodi aktivnosti na izgradnji saobraćajnice Gospodara Vučića od Ulice Vojislava Ilića do Bulevara kralja Aleksandra.

Za deonicu Ulice gospodara Vučića od Ulice Vojislava Ilića do Bulevara kralja Aleksandra u nadležnoj službi za katastar nepokretnosti u toku je deoba katastarskih parcela u cilju formiranja građevinske parcele za saobraćajnicu. Kada se donesu pravosnažna rešenja o deobi pristupiće se izradi elaborata za rešavanje imovinsko-pravnih odnosa, kao i aktivnostima na pripremi tehničke dokumentacije za izgradnju saobraćajnice na ovoj deonici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana