Objavljeno: 03.07.2018. 11:01 Izmenjeno: 02.07.2018. 22:19

Zvezdara, ugao Mlavske i Mite Ružića – gledalac kaže da je ostala rupa i oštećen ležeći policajac nakon izvođenja radova JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“. Takođe, traži da se postavi saobraćajno ogledalo. (Dragan) Beokom je pitanje koje se odnosi na rupu u asfaltu i ležećeg policajca prosledio JKP „Beograd put“; iz ovog preduzeća odgovorili su […]

Zvezdara, ugao Mlavske i Mite Ružića – gledalac kaže da je ostala rupa i oštećen ležeći policajac nakon izvođenja radova JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“. Takođe, traži da se postavi saobraćajno ogledalo. (Dragan)

Beokom je pitanje koje se odnosi na rupu u asfaltu i ležećeg policajca prosledio JKP „Beograd put“; iz ovog preduzeća odgovorili su sledeće:
Vaša prijava je evidentirana i prosleđena nadležnim službama JKP Beograd put, koje će izaći na pomenutu lokaciju i reagovati u toku ove sedmice.S obzirom na obim posla, molimo za strpljenje i razumevanje.
Predlog za postavljanje saobraćajnog ogledala prosleđen je Sekretarijatu za saobraćaj.

2 Responses to “”

 1. Mirko каже:

  Postovani,
  Vise puta smo se obracali JP BEOGRAD putevi, u vezi hitne potrebe za saniacijom propusta preko kanala u Kotezu Beograd u Suvopoljskoj ulici kao i popravke tog dela ulice, jer od rupa se ne moze proci. Postojeci propust tj. mostic se poceo urusavati u kanal tako da je totalno nebezbedan za saobraćaj i za pesake.
  Niko od nadležnih ne reaguje….

  • Jelena Petrovic каже:

   Poštovani, pošaljite pitanje jutarnjem programu, pa će Beocom servis odgovoriti u rubrici Gradski servic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana