Objavljeno: 02.07.2018. 10:54 Izmenjeno: 02.07.2018. 10:55

Zemun, Ugrinovačka 23- gledalac kaže da su u kući svi na istom vodomeru, ali žele da razdvoje satove. Pita na koji način to da urade i kome da se obrate. (Rade) Beokom je pitanje prosledio JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ i dobijen je sledeći odgovor: Sa Sektorom prodaje i naplate, Danijelova 32,proverite postojećestanje za predmetnu […]

Zemun, Ugrinovačka 23- gledalac kaže da su u kući svi na istom vodomeru, ali žele da razdvoje satove. Pita na koji način to da urade i kome da se obrate. (Rade)

Beokom je pitanje prosledio JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ i dobijen je sledeći odgovor:

Sa Sektorom prodaje i naplate, Danijelova 32,proverite postojećestanje za predmetnu adresu (broj korisnika, prečnik priključka i broj vodomera u šahtu).
U Službi tehničke dokumentacije, KnezaMiloša 27, može da se podnese zahtev za izdavanje uslova za projektovanje. Ukoliko je postojeći priključak u skladu sa standardimai propisma, zavisno od tehničkih mogućnosti, odnosno od mogućnost izarazdvajanje unutrašnjih instalacija vodovoda u objektu (JKP BVK nije nadležan za unutrašnje instalacije vodovoda i nema podatke o njima), može da se predvidi ugradnja dodatnih glavnih vodomera u šahtu (uz overene pisane saglasnosti svih suvlasnika i nosilaca glavnihvodomera) ili da se predvidi ugradnja individualnih vodomera za svaku stambenu jedinicu, zašta su neophodne pisane saglasnosti svih korisnika sa glavnog vodomera, overene pečatom Skupštine stambene zajednice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana