Informer:Vučić 41,3%, Đilas 13%… Informer

Objavljeno: 26.02.2018. 18:30 Izmenjeno: 26.02.2018. 19:28

Do beogradskih izbora ostalo je manje od nedelju dana, a SNS beleži novi rast popularnosti, dok je opozicija u sve većem problemu. Vučić 41,3%, Đilas 13%! pokazuje poslednje istraživanje javnog mnenja! Iznad cenzusa su još samo Šapić sa 9,2 odsto i Dačićev SPS sa 6,7 odsto glasova! Na ivici cenzusa Beli, Šešelj, koalicija Dveri-DJB, lista DS na samo 4,5 odsto.

Ovo pokazuje poslednje interno istraživanje javnog mnenja koje je po nalogu jedne zapadne ambasade u petak i subotu sprovela poznata beogradska agencija.

Prema dobijenim rezultatima, za naprednjačku listu ‘Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd’ u nedelju 4. marta glasaće 41,3 odsto birača. S druge strane, Dragan Đilas i njegovi partneri Saša Janković, Vuk Jeremić i Velimir Ilić mogu da računaju na svega 13 odsto glasova. I dok Vučićeva lista ima tendenciju rasta i njen se maksimum procenjuje na čak 45 odsto, Đilas i njegovi saradnici imaju tendenciju pada i istraživači procenjuju da bi do nedelje mogli da padnu i na ispod 12 odsto podrške! Ništa bolje ne stoji ni predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, koji je u kampanju ušao sa podrškom oko 15 odsto birača, a u međuvremenu mu je rejting pao na samo 9,2 odsto!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana