Objavljeno: 20.02.2018. 10:02 Izmenjeno: 20.02.2018. 10:02

Palilula, Višnjička 152 – gledateljka kaže da je ukinuta kanalizacija koju su postavili građani, pa joj se sada kanalizacija izliva. Ne zna šta da radi. Postavljena je pumpa koja često ne radi. (Milanka)   Problem koji ima gledateljka može da prijavi komunalnoj inspekciji čiji će inspektori izaći na teren proveriti navode iz prijave i preduzeti […]

Palilula, Višnjička 152 – gledateljka kaže da je ukinuta kanalizacija koju su postavili građani, pa joj se sada kanalizacija izliva. Ne zna šta da radi. Postavljena je pumpa koja često ne radi. (Milanka)

 

Problem koji ima gledateljka može da prijavi komunalnoj inspekciji čiji će inspektori izaći na teren proveriti navode iz prijave i preduzeti mere iz svoje nadležnosti.

Kanalizacija je ukinuta iz dva razloga prvo zato što je nelegalna, a drugo zato što će se pristupiti izgradnji gradske kanalizacije. Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda će ove godine na teritoriji Palilule imati realizaciju projekata čija je ukupna vrednost blizu 600 miliona dinara. Značajna sredstva planirana su i za rešavanje imovinsko-pravnih odnosa, odnosno pribavljanje zemljišta na kome je potrebno upisati javnu svojinu grada i koje je neophodno za realizaciju infrastrukturnih projekata.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana