Objavljeno: 14.02.2018. 14:36 Izmenjeno: 14.02.2018. 14:36

Gledateljka pokušava da zakaže ultrazvuk abdomena u DZ Zemun Donji grad. Rekli su joj da dođe krajem meseca, jer se tad objavljuju termini. Gledateljka je dolazila i nema termina, a kad je došla 2. februara već su bili popunjeni. Tražila je joj daju potvrdu da ne mogu da joj zakažu, pa da ode privatno i […]

Gledateljka pokušava da zakaže ultrazvuk abdomena u DZ Zemun Donji grad. Rekli su joj da dođe krajem meseca, jer se tad objavljuju termini. Gledateljka je dolazila i nema termina, a kad je došla 2. februara već su bili popunjeni. Tražila je joj daju potvrdu da ne mogu da joj zakažu, pa da ode privatno i posle refundira, ali nisu hteli da joj daju potvrdu. Zaštitnik prava pacijenata se ne javlja na telefon, a radi samo četvrtkom. Ne zna šta da radi, a ne može svaki dan da ide u dom zdravlja.

 

Iz Doma zdravlja Zemun dobili smo sledeći odgovor:

Termini u IZIS-u, odnosno zakazivanje se vrši 1. i 2. u mesecu za ultrazvučne preglede u Domu zdravlja “Zemun”. Pacijentkinji je zakazan pregled za subotu 17.03.2018.godine u 8.15 časova u Zdravstsvenoj stanici Zemun, ul. Rada Končara br. 46, a pacijentkinja obaveštena 12.02.2018.godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana