Objavljeno: 04.02.2018. 12:45 Izmenjeno: 04.02.2018. 12:45

Novi Beograd, Grčka ulica – gledalac predlaže da se Grčka i Norveška ulica kod Novog bežanijskog groblja spoje sa Surčinskom i Jurija Gagarina kako se ne bi stvarale gužve i kolone.   Prema Programu uređivanja i dodele građevinskog zemljišta, Direkcija sprovodi aktivnosti na izgradnji Vojvođanske i Surčinske ulice od saobraćajnice T-6 do autoputske obilaznice u […]

Novi Beograd, Grčka ulica – gledalac predlaže da se Grčka i Norveška ulica kod Novog bežanijskog groblja spoje sa Surčinskom i Jurija Gagarina kako se ne bi stvarale gužve i kolone.

 

Prema Programu uređivanja i dodele građevinskog zemljišta, Direkcija sprovodi aktivnosti na izgradnji Vojvođanske i Surčinske ulice od saobraćajnice T-6 do autoputske obilaznice u skladu sa Planom detaljne regulacije za ulice Vojvođansku i Surčinsku od saobraćajnice T-6 do autoputske obilaznice – I faza, od saobraćajnice T6 do saobraćajnice koja povezuje predmetni saobraćajni pravac sa aerodromom „Nikola Tesla“, „(Službeni list grada Beograda“ br. 62/14).

Direkcija je pred Republičkim geodetskim zavodom pokrenula postupak deobe i formiranja građevinskih parcela i sprovođenje promena u katastru. Po okončanju postupka u RGZ-u steći će se osnov za formiranje elaborata za rešavanje imovinsko-pravnih odnosa i sprovođenje daljih aktivnosti u cilju izgradnje novoplanirane saobraćajnice, odgovorili su iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana