Objavljeno: 31.01.2018. 12:33 Izmenjeno: 31.01.2018. 12:33

Zemun, linija javnog prevoza 83 – gledalac kaže da su nekad saobraćali zglobni autobusi, međutim sada saobraćaju obični, tako da su velike gužve. Ovi autobusi su jako visoki, imaju tri stepenice, pa se teško ulazi.   Internom reorganizacijom rada i preraspodelom vozila na linijama na kojima je za prevoz putnika angažovano JKP GSP „Beograd“, opredeljeno […]

Zemun, linija javnog prevoza 83 – gledalac kaže da su nekad saobraćali zglobni autobusi, međutim sada saobraćaju obični, tako da su velike gužve. Ovi autobusi su jako visoki, imaju tri stepenice, pa se teško ulazi.

 

Internom reorganizacijom rada i preraspodelom vozila na linijama na kojima je za prevoz putnika angažovano JKP GSP „Beograd“, opredeljeno je da se na liniji br. 83 angažuju solo autobusi. Usled ove promene, a kako bi se zadržao približno isti ponuđeni kapacitet linije i interval sleđenja, za rad na liniji dodatno su angažovana 4 vozila. S obzirom da JKP GSP „Beograd“ raspolaže određenim brojem niskopodnih solo autobusa, za rad na liniji su trenutno angažovani i visokopodni i niskopodni autobusi kako bi se zadovoljio redom vožnje predviđeni broj vozila na radu. Planiranim nabavkama vozila za ovu godinu, nabavljaće se niskopodni autobusi koji će biti sukcesivno uključivani u rad na linijama koje održava JKP GSP „Beograd“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana