Objavljeno: 19.01.2018. 13:23 Izmenjeno: 19.01.2018. 13:23

Novi Beograd, Gandijeva 73, stan 55, 14 sprat, od 10 do 17 sprata nema u jednoj vertikali grejanja u kupatilu. Ovaj problem prijavljuju već godinama, međutim ne rešava se. (Ruža)   Povodom primedbe potrošača iz Gandijeve 73, stan 55, koji je naveo da ne radi grejno telo u kupatilu stana, šaljemo Vam odgovor JKP „Beogradske […]

Novi Beograd, Gandijeva 73, stan 55, 14 sprat, od 10 do 17 sprata nema u jednoj vertikali grejanja u kupatilu. Ovaj problem prijavljuju već godinama, međutim ne rešava se. (Ruža)

 

Povodom primedbe potrošača iz Gandijeve 73, stan 55, koji je naveo da ne radi grejno telo u kupatilu stana, šaljemo Vam odgovor JKP „Beogradske elektrane“:

 

Obaveštavamo Vas da je po reklamaciji korisnika izvršen kontrolni pregled podstanice kao i kućne grejne instalacije stana br.55 (Marković) u ul. Gandijeva br. 73 (Novi Beograd). Utvrđeno je da je podstanica u funkcionalnom stanju i da se vrši redovna isporuka toplotne energije, dok je u pomenutom stanu izvršeno merenje vrednosti temperatura pri čemu su iste bile u granicama propisanim Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu, a što se odnosi i na predmetno kupatilo. Napominjemo da su navodi gospodina tačni i da grejno telo u kupatilu nije bilo u funkcionalnom stanju. Uzrok negrejanja pomenutog grejnog tela nije utvrđen. JKP „Beogradske elektrane“ će po utvrđivanju uzroka negrejanja grejnog tela u kupatilu preduzeti odgovarajuću intervenciju kada se za to budu stekli povoljniji meteorolški uslovi, o čemu će potrošač biti obavešten.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana