Objavljeno: 12.01.2018. 10:41 Izmenjeno: 12.01.2018. 10:41

Zemun, Mačvanska 6b – gledateljka ima supruga invalida, ali ne moze da ga izvede iz kuce, jer stanuje u Mačvanskoj 6b, a to je sokače, kao slepa ulica i nikako da se asfaltira. (Koviljka)   Program radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu, 2018. godinu, donosi Gradonačelnik, kome predlog Programa dostavljaju na usvajanje JP „Putevi Beograda“ […]

Zemun, Mačvanska 6b – gledateljka ima supruga invalida, ali ne moze da ga izvede iz kuce, jer stanuje u Mačvanskoj 6b, a to je sokače, kao slepa ulica i nikako da se asfaltira. (Koviljka)

 

Program radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu, 2018. godinu, donosi Gradonačelnik, kome predlog Programa dostavljaju na usvajanje JP „Putevi Beograda“ i Sekretarijatu za saobraćaj, a na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine u skladu sa opredeljenim sredstavima budžeta grada Beograda. Gledalac se obratio na pravu adresu GO Zemun kako bi JP „Putevi Beograda“ predmetnu ulicu predložili za uključenje u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu godinu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana