Objavljeno: 12.01.2018. 10:36 Izmenjeno: 12.01.2018. 10:36

Novi Beograd, Blok 44 – gledateljka pita zašto na pijacu u bloku 44 građani uvode pse iako je to zabranjeno. Žalila se upravniku pijace, ali ništa se ne dešava. Ona se boji pasa, a građani često vezuju pse ispred prodavnica. (Ljiljana)   IZ JKP „Beogradske pijace dobili smo odgovor da prema Odluci o pijacama, članu […]

Novi Beograd, Blok 44 – gledateljka pita zašto na pijacu u bloku 44 građani uvode pse iako je to zabranjeno. Žalila se upravniku pijace, ali ništa se ne dešava. Ona se boji pasa, a građani često vezuju pse ispred prodavnica. (Ljiljana)

 

IZ JKP „Beogradske pijace dobili smo odgovor da prema Odluci o pijacama, članu 11 nije dozvoljeno uvođenje pasa na beogradske pijace, što zaposleni u upravi pijace „Blok 44“ strogo kontrolišu. Nesavesni sugrađani ponekad zloupotrebljavaju to što pijaca ima više ulaza, i što dolazi veliki broj kupaca, stvaraju se gužve, pa zaposleni ne mogu u svakom trenutku da kontrolišu celu situaciju. Ukoliko se slučaj ponovi, potrebno je da se gledateljka obrati upravniku pijace „Blok 44“ kako bi preduzeo dalje mere.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana