Objavljeno: 26.12.2017. 10:27 Izmenjeno: 26.12.2017. 10:27

Zemun, Bačka ulica – u ovoj ulici nema dovoLjno parking mesta, pa se kola privatne firme parkiraju na parking od zgrade, tako da stanari nemaju gde da ostave automobile. (Sanja)   Nedostatak parking mesta u pojedinim delovima grada ne može se obezbediti u okviru regulacije ulice. Nedostatak parking mesta predstavLja urbanistički problem. Rešavanju problema prvenstveno […]

Zemun, Bačka ulica – u ovoj ulici nema dovoLjno parking mesta, pa se kola privatne firme parkiraju na parking od zgrade, tako da stanari nemaju gde da ostave automobile. (Sanja)

 

Nedostatak parking mesta u pojedinim delovima grada ne može se obezbediti u okviru regulacije ulice. Nedostatak parking mesta predstavLja urbanistički problem. Rešavanju problema prvenstveno treba pristupiti izgradnjom dodatnih kapaciteta za parkiranje izvan regulacije ulice na slobodnim i unutarblokovskim površinama.

U vezi sa analiziranjem mogućnosti planiranja i izgradnje dodatnih kapaciteta za parkiranje potrebno je obratiti se Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove i Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda,

U Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda odgovorili su nam da je u izradi Plan detaljne regulacije područja između Ugrinovačke, Bačke ulice i Novosadskog puta (T-6) GO Zemun, („Službeni list grada Beograda“, br. 77/16) kojim je obuhvaćena i Bačka ulica. Do usvajanja navedenog plana u Skupštini grada Beograda, Direkcija nema pravni osnov da preduzima aktivnosti na izgradnji nedostajuće infrastrukture.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana