Objavljeno: 26.12.2017. 10:24 Izmenjeno: 26.12.2017. 10:24

Gledalac ima parking mesto, jer je invalid, međutim stiglo mu je obaveštenje da treba da traži produženje dozvole. Podneo je novi zahtev u novembru i dobio resenje do kraja godine. Nije mu jasno zašto na tako kratak rok i zašto mora da podnosi ponovo zahtev. (Dragan)   JKP „Parking servis“ Beograd izdaje invalidske parking karate […]

Gledalac ima parking mesto, jer je invalid, međutim stiglo mu je obaveštenje da treba da traži produženje dozvole. Podneo je novi zahtev u novembru i dobio resenje do kraja godine. Nije mu jasno zašto na tako kratak rok i zašto mora da podnosi ponovo zahtev. (Dragan)

 

JKP „Parking servis“ Beograd izdaje invalidske parking karate (IPK) osobama sa invaliditetom samo na osnovu Rešenja Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

Ukoliko je reč o posebnom parking mestu, namenjenom samo jednom korisniku, korisnik sa Rešenjem Sekretarijata za socijalnu zaštitu aplicira u Sekretarijatu za saobraćaj. Rešenja sekretarijata za sva posebna i opšta parking mesta važe od dana kreiranja rešenja do kraja tekuće godine. Za invalidske parking karte izdate za kalendarsku 2017. godinu, na osnovu ovih rešenja, Sekretarijat za socijalnu zaštitu je produžio rok važenja do 15. marta 2018. godine, odgovorili su iz „Parking servisa“.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana