Predsednik Vučić u Njujorku sa liderima regiona instagram

Objavljeno: 19.09.2023. 10:16 Izmenjeno: 21.09.2023. 13:04

Sa prijateljima @katalin.novak @presidentrumenradev @natasa.pirc.musar @jakov_milatovic @leovaradkar i drugim liderima regiona i šire. Okupili smo se u #NYC kako bismo na #UNGA78 razmenili mišljenja o najvažnijim pitanjima današnjice i mogućim rešenjima za neke od gorućih problema. Ovo je, takođe, izuzetna prilika da se i glas svih nas sa Zapadnog Balkana čuje jače i bolje. Očekujem veliki broj sastanaka sa kolegama sa svih kontinenata, sa kojima […]

Sa prijateljima @katalin.novak @presidentrumenradev @natasa.pirc.musar @jakov_milatovic @leovaradkar i drugim liderima regiona i šire. Okupili smo se u #NYC kako bismo na #UNGA78 razmenili mišljenja o najvažnijim pitanjima današnjice i mogućim rešenjima za neke od gorućih problema.

Ovo je, takođe, izuzetna prilika da se i glas svih nas sa Zapadnog Balkana čuje jače i bolje. Očekujem veliki broj sastanaka sa kolegama sa svih kontinenata, sa kojima ću razgovarati o jačanju saradnje, obnavljanju nekih starih, tradicionalnih partnerstava i građenju novih, napisao je Predsednik na Instagramu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana