Objavljeno: 14.12.2017. 10:19 Izmenjeno: 14.12.2017. 10:19

Surčin, Vinogradska 39a – gledalac pita ko može da mu pomogne da ukloni banderu koja je vlasništvo EDB-a i koja se polomila u njegovom dvorištu? Zvao je Beokom, EDB ali niko ne može da mu reši problem jer komšije ne dozvoljavaju da se preko njihovog placa prolazi. (Marinko)   Iz EDB – a odgovoreno nam […]

Surčin, Vinogradska 39a – gledalac pita ko može da mu pomogne da ukloni banderu koja je vlasništvo EDB-a i koja se polomila u njegovom dvorištu? Zvao je Beokom, EDB ali niko ne može da mu reši problem jer komšije ne dozvoljavaju da se preko njihovog placa prolazi. (Marinko)

 

Iz EDB – a odgovoreno nam je da su dana 30.10. 2017.g  dobili obaveštenje o postojanju kvara na adresi u ulici Baštovanska br.212 u Surčinu. Služba za pripremu i nadzor održavanja ODS-a ogranak Zemun izdala je tada nalog ekipi odeljenja Surčin Tehničkog centra Zemun za izlazak na teren radi utvrđivanja stanja i preduzimanja neophodnih koraka na lokalizaciji i otklanjanju predmetnog kvara. Ekipa je na licu mesta konstatovala sledeće:

-da je drveni stub na adresi ulici  Baštovanska br. 212 napukao, iskrivljen i naslonjen na objekat susednog placa.

– da je oštećeni drveni stub deo voda tj. kućnog priključka koji snabdeva električnom energijom objekat u sasvim drugoj ulici, ulici Vinogradska 39A u Surčinu.

-da trenutno nema prekida u napajanju objekta u ulici Vinogrdska br 34A, tj da kabal sks xoo-a 4x16mm2 koji prelazi preko napuklog drvenog stuba, nije oštećen.

– ulazna kapija dvorišta u Baštovanskoj br 212 bila je zaključana i niko iz kuće nije odgovarao na pozive, tako da se nije pristupilo lokalizaciji kvara.

Rečeno nam je da je sledećeg dana 31.10.2017.g, pripremljen betonski stub kojim bi bio zamenjen oštećeni drveni stub i vozilo za ugradnju stubova. Ekipa je u 08.45.č pristigla u ulicu Baštovansku br 212 u Surčinu da oštećenu drvenu banderu dovede u tehnički ispravno stanje. Ulazna kapija je bila zaključana i na pozive ekipe pojavio se vlasnik dvorišta. Vođa ekipe je pokušao da mu objasni razloge dolaska, ali je to bilo nemoguće pošto je pomenuto lice verbalno počelo da vređa radnike i traži da se uklone sa njegove kapije. Pošto je dotično lice bilo sve agresivnije, ekipe su napustile mesto kvara neobavljena posla i zaključile da se radi o neraščišćenim komšijskim odnosima. U slučaju da nije moguće zameniti stub, gledalac treba da se obrati sudu i traži sudski nalog za prolazak, pošto ekipe EDB ne mogu da prolaze bez odobrenja kroz tuđ posed.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana