Objavljeno: 20.01.2017. 10:14 Izmenjeno: 20.01.2017. 10:16

Zemun, Gardoš – gledateljka se žali da se ulice na Gardošu ne čiste, pa do svojih kuća ne mogu lako da stignu automobilom. Naime, okolne ulice na Gardošu se ne čiste , a reč o sledećim ulicama: Sinđelićeva, Visoka, Grobljanska, Nade Dimić, Despota Đurđa i jedini prolaz po ovom vremenu je bio preko katoličkog groblja […]

Zemun, Gardoš – gledateljka se žali da se ulice na Gardošu ne čiste, pa do svojih kuća ne mogu lako da stignu automobilom. Naime, okolne ulice na Gardošu se ne čiste , a reč o sledećim ulicama: Sinđelićeva, Visoka, Grobljanska, Nade Dimić, Despota Đurđa i jedini prolaz po ovom vremenu je bio preko katoličkog groblja koje se sada od 18h zaključava.

 

Odgovor smo dobili od JKP „Beograd put“:

Zimska služba JKP „Beograd put“ radi u skladu sa prioritetima utvrđenim Programom održavanja ulica u zimskim uslovima, koji su usvojili nadležni gradski organi, a ulice koje sugrađanka prijavljuje nisu u Programu održavanja.

Možete se obratiti za pomoć svojoj opštini ili uputiti zahtev Direkciji za puteve Grada Beograda (info.saobracaj@beograd.gov.rs ili telefonom na br. 330-95-99) i izneti svoje sugestije, da se pomenute ulice uvrste u Program održavanja ulica u zimskom periodu za narednu sezonu.

Ukoliko tehnički uslovi dozvole da mehanizacija može da uđe u pomenute ulice na Gardošu, ekipe JKP „Beograd put“ će izaći na teren i potruditi se da koliko je moguće raščiste sneg.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana