Objavljeno: 01.07.2024. 16:48 Izmenjeno: 01.07.2024. 16:48

Ulica 20 oktobra 2-6, GO Barajevo. Gledalac prijavljuje da nemaju javnu rasvetu već 18 dana na ovoj lokaciji. ( Viber)   Iz JKP „Javno osvetljenje“ odgovaraju  da je operativnim planom predviđeno da radovi na predmetnoj lokaciji budu završeni u tekućoj nedelji.   Ulica Ivana Militinovića 29-31, Kaluđerica, GO Grocka. Na ovoj lokaciji pukla je cev […]

Ulica 20 oktobra 2-6, GO Barajevo. Gledalac prijavljuje da nemaju javnu rasvetu već 18 dana na ovoj lokaciji. ( Viber)

 

Iz JKP „Javno osvetljenje“ odgovaraju  da je operativnim planom predviđeno da radovi na predmetnoj lokaciji budu završeni u tekućoj nedelji.

 

Ulica Ivana Militinovića 29-31, Kaluđerica, GO Grocka. Na ovoj lokaciji pukla je cev pre 15 dana, voda se izliva na ulicu i  voda plavi dvorišta i kuće. gledalac je prijavio vodovodu ali ništa nije preduzeto do sada. (Dragoslav)

 

Odgovor JKP „Beogradski vodovcod i kanalizacija“:

 

Nadležna služba našeg preduzeća će u najkraćem mogućem roku popraviti kvar na spoju potrošača na predmetnoj adresi. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti i molimo za strpljenje.

 

Grobljanska 19, Dobanovci, GO Zemun. Gledalac prijavljuje da na ovoj adresi nemaju električnu energiju od četvrtka uveče. ( Zoran)

 

Iz Elektrodistribucije Srbije odgovorili su da se kvar na navedenoj adresi nalazi  iza brojila i nije u nadležnosti Elektrodistribucije Srbije. Korisnik je obavešten da je potrebno da se obrati ovlašćenom električaru radi sanacije kvara.

 

 

Gledalac se javlja sa Altine – Zemun , poslao je fotografije, posle nepogode ulice na Altini su poplavljene, Borhesova i okolne ulice, plivaju u fekalijama,  kada će biti kanalizacija uvedena i do tada. Gledalac moli za pomoć  opštinu Zemun. ( Nikola)

 

Iz JKP BVK odgovaraju  da u naselju Altina nema gradske kanalizacione mreže koju održava ovo preduzeće. Za izgradnju nedostajuće komunalne infrastrukture nadležno je JP „Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda“. Pitanje gledaoca Servisni centar Grada Beograda prosledio je direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda a molbu za pomoć GO Zemun.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana