Objavljeno: 28.06.2024. 14:58 Izmenjeno: 28.06.2024. 14:58

Miljakovac 1, GO Rakovica. Gledateljka se žali da je celo naselje bez vode od četvrtka 27.06.2024. godine i pita kada će dobiti vodu. ( Dušanka)   Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju da su zbog velikog kvara u Borskoj ulici i nevremena koje je ometalo popravku kvara, stanovnici naselja Miljakovac  bili bez vode.  Do […]

Miljakovac 1, GO Rakovica. Gledateljka se žali da je celo naselje bez vode od četvrtka 27.06.2024. godine i pita kada će dobiti vodu. ( Dušanka)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju da su zbog velikog kvara u Borskoj ulici i nevremena koje je ometalo popravku kvara, stanovnici naselja Miljakovac  bili bez vode.  Do stabilizacije vodosnabdevanja se došlo je u petak 28.06.2024.godine oko 16 časova.

 

Gledateljka pita gde može da se nabavi kateter za gastrostomu,  Pezzer kateter broj 30. ( Gordana)

 

Iz „Apoteke Beograd“  odgovaraju da „Apoteka Beograd“ nema na lageru traženi kateter. Iz ove ustanove dodaju da su kontaktirali dobavljače i dobili informaciju da ovog katetra nema više na našem tržištu.

 

 

Bujanovačka 20, GO Palilula. Gledateljka kaže da se na ovoj lokaciji nalaze neuređeni placevi. ( Belija)

 

Servisni centar Grada Beograda uputio je prijavu gledateljke komunalnoj inspekciji GO Palilula kako bi vlasnicima navedenih placeva naložila da iste urede.

 

Gledateljka je pohvalila  Prvu hirušku i doktora Dejana Veličkovića kao i  njegovo osoblje. ( Gordana)

 

Pohvale gledateljke Servisni centar Grada Beograda prosledio je Kliničkom centru Srbije.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana