Objavljeno: 18.04.2024. 14:22 Izmenjeno: 18.04.2024. 14:22

Bela reka, naselje Ripanj, GO Voždovac. Gledateljka nije bila na navedenoj adresi kada je JKP „Gradska čistoća“ delilo kante za smeće. Ona pita na koji način da preuzme kantu. Ima 80 godina a nema auto. ( Milica).   Servisni centar Grada Beograda je podatke gledateljke dostavio JKP „Gradska čistoća“. Iz ovog preduzeća odgovaraju da će […]

Bela reka, naselje Ripanj, GO Voždovac. Gledateljka nije bila na navedenoj adresi kada je JKP „Gradska čistoća“ delilo kante za smeće. Ona pita na koji način da preuzme kantu. Ima 80 godina a nema auto. ( Milica).

 

Servisni centar Grada Beograda je podatke gledateljke dostavio JKP „Gradska čistoća“. Iz ovog preduzeća odgovaraju da će uzeti u obzir podatke gledateljke, ali će moći da dobije kantu kada ova lokacija bude bila u programu JKP „Gradska čistoća“ u budućem periodu, o čemu će biti obaveštena.

 

 

Gledalac  pita kako je moguće da se na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića od broja 176-186 gradi objekat tj. dograđuje  se na postojeću stambenu zgradu na zelenoj površini. Radovi su počeli oko Nove godine gde je tabla na kojoj piše sa dozvolom Sekretarijata za građevinske poslove Novi Beograd. Objekat je zidan kvadrature oko  150 kvadrata i  visine oko 4 metara, naravno bez ikakve dozvole stanara. ( Dejan)

 

Prijavu gledaoca uputili smo inspekciji. Po dobijanju odgovora, obavestićemo gledaoca.

 

 

Gledalac pita ponovo , kako da reši problem, njegov matični  broj je dodeljen mrtvom čoveku a ime drugom živom čoveku. Izvod iz matične knjige vadi  u Grockoj  a gledalac je iz Bosanskog Grahova . Dobija pisma od izvršitelja koja se ne odnosi na njega, izvršitelji ne žele da daju informaciju ko tuži gledaoca, dug  je za Infostan koji dobija, on svoje račune koje se vode na njegovo ime  uredno plaća i nema dug a pripisan dug je od osobe koja je umrla pre 14 godina i dodeljen je matični broj od gledaoca i pita kako je moguće da  gledaocu koji je živ da se promeni ime i zašto se gledaocu prepisuje nečiji dug. On pita kome da se obrati. (Nikola)

 

Iz GO Grocka  odgovaraju da je dobijanje za tražene informacije potreban zahtev lica na koga  se ti  podaci odnose ili  zahtev lica kome je dato ovlašćenje za podnošenje istog, u skladu sa članom koji predviđa Zakon o matičnim knjigama i članom Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

 

Iz JKP „Infostan tehnologije“ ponovo odgovaraju  da je neophodno da gledalac dostavi podatke , ident broj sa računa i lične podatke, kako bi izvršili detaljnu proveru njegovog zaduženja u sistemu objedinjene naplate.

 

Gledalac pita zašto mu je povećana cena usluga u MTS-u a ugovor mu nije istekao nema ni godinu dana od kako je gledalac potpisao  ugovor sa MTS-om. (Blagoje)

 

Pitanje gledaoca Servisni centar Grada Beograda prosledio je Telekomu Srbija. Po dobijanju odgovora, informisaćemo gledaoca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana