Objavljeno: 05.04.2024. 14:18 Izmenjeno: 05.04.2024. 14:18

Pešterska 19, GO Zvezdara. Gledateljka kaže da su u Malom Mokrom Lugu uvodili gas a tokom radova presekli su kabl Telekoma. Ovo preduzeće je popravilo kabl i na rupu nasulo zemlju. Gledateljka pita kada će firma koja je uvodila gas na ovoj lokaciji asfaltirati rupe nakon radova da se zemlja ne bi rasipala. (Milena)   […]

Pešterska 19, GO Zvezdara. Gledateljka kaže da su u Malom Mokrom Lugu uvodili gas a tokom radova presekli su kabl Telekoma. Ovo preduzeće je popravilo kabl i na rupu nasulo zemlju. Gledateljka pita kada će firma koja je uvodila gas na ovoj lokaciji asfaltirati rupe nakon radova da se zemlja ne bi rasipala. (Milena)

 

Odgovor Sek. za inspekciju, nadzor i komunikaciju:

 

Uvidom u evidencije Odeljenja za ulice i puteve  Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju utvrđeno je da nije bilo postupanja za navedenu lokaciju. Po predmetnoj predstavci izvršiće se inspekcijski nadzor i shodno utvrđenim činjenicama biće donete mere za otklanjanje nedostataka.

 

 

Sare Bernar 36, GO Čukarica. Gledateljki je pre šest godina  otpao plafon na terasi. Ona kaže da je zgrada je  sistemu Gradskog stambenog, ali i pored prijavljivanja problem nije saniran. (Zoranka)

 

Prijavu gledateljke Servisni centar Grada Beograda uputio je JP „Gradsko stambeno“. Nakon izlaska njihovih stručnih ekipa na teren, informisaćemo gledateljku.

 

Gledalac pita zašto već godinama ne radi javna rasveta na Pančevačkom mostu sa beogradske strane. (Viber)

 

Iz JKP „Javno osvetljenje“ odgovorili su da  održavanje instalacije javnog osvetljenja predmetnih prilaznih saobraćajnica Pančevačkom mostu nije u nadležnosti JKP „Javno osvetljenje“.  Prijavu je Servisni centar uputio i JP „Putevi Srbije“ a iz ovog preduzeća odgovaraju da će nadležne službe obići pomenutu lokaciju i ukoliko se utvrdi da je  osvetljenje u nadležnosti JP „Putevi Srbije“ pristupiti rešavanju predmetnog problema.

 

Gledalac pohvaljuje Dom zdravlja Borča i doktorku Anu Mladenović. (Zoran)

 

Servisni centar Grada Beograda prosledio je pohvalu gledaoca Domu zdravlja „Palilula“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana