Objavljeno: 07.07.2023. 13:27 Izmenjeno: 07.07.2023. 13:27

Gledateljka pita kada će biti sanirana rupa na kolovozu u ulici Maršala Tita kod broja 5, Višnjica? (Jelena)   Iz  JP „Putevi Beograda“ odgovorili su da je ovo preduzeće izdalo nalog izvođaču radova za popravku prijavljenog oštećenja u Ulici maršala Tita kod broja 5 u Višnjici, na teritoriji GO Palilula.     Gledalac pita kada […]

Gledateljka pita kada će biti sanirana rupa na kolovozu u ulici Maršala Tita kod broja 5, Višnjica? (Jelena)

 

Iz  JP „Putevi Beograda“ odgovorili su da je ovo preduzeće izdalo nalog izvođaču radova za popravku prijavljenog oštećenja u Ulici maršala Tita kod broja 5 u Višnjici, na teritoriji GO Palilula.

 

 

Gledalac pita kada će deo cevi koje je JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ menjalo u ulici Vasilija Đurovića Žarkog, biti vraćena u prvobitno stanje? (Jovo)

 

Odgovor  „Beogradski vodovod i kanalizacija“:

 

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ je prosledilo izvođaču radova nalog za vraćanje u prvobitno stanje oštećene površine na lokaciji Vasilija Đurovića Žarkog, GO Voždovac. Predmetna površina će biti vraćena u prvobitno stanje u najkraćem mogućem roku.

 

 

Ulica Đuje i Dragoljuba 1-11, Labudovo brdo, GO Rakovica. Gledalac kaže da je  ulica bila otvorena u oba smera  do kraja radova na Obilaznici. On pita kada će ulica biti vraćena u predhodno stanje, pošto su radovi  završeni?  Vraćanjem  na jedan smer olakšalo bi se stanarima koji žive u okolnim zgradama. (Predrag)

 

Iz Sekretarijata za saobraćaj odgovaraju:

 

Saobraćajnica koja se pruža uz objekte Đuje i Dragoljuba 1 -11 je kolsko pešačka staza i predstavlja pristup do stambenih objekata, te nije deo ulične mreže, već je nekategorisana saobraćajnica.

 

Kao takva ne podleže nadležnostima Sekretarijata za saobraćaj i nemamo podatke da je duž ove saobraćajnice u ranijem periodu postojao jednosmerni režim kretanja vozila.

 

 

Gledateljku zanima kada se promeni red vožnje da li je GSP dužan da na tablicama koje se nalaze na početnim stanicama dostavi informaciju o promeni režima saobraćaja. (Ljiljana)

 

 

Dostavljamo Vam odgovor Sek. za javni prevoz:

 

U Sekretarijatu za javni prevoz u toku je postupak izbora partnera koji će izraditi i instalirati novi sistem daljinskog upravljanja vozilima u sistemu javnog linijskog prevoza, u okviru koga će se nalaziti i aplikativno rešenje za generisanje grafičkog rešenja redova vožnje. Iz navedenog razloga štampanje i ugradnja tablica redova vožnje na stajalištima javnog prevoza je privremeno odložena.

 

Sve važeće i trenutno aktuelne redove vožnje možete pogledati na sajtu Sekretarijata za javni prevoz.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana