Objavljeno: 30.05.2022. 13:11 Izmenjeno: 30.05.2022. 13:11

Da li može u DZ  Zvezdara (u Mirijevu) da se vrati zakazivanje kao što je bilo pre, okrene se sestra lekara kod koga je građanin opredeljen i dobije se termin kada da dođe.Sada se zakazuje samo ponedeljkom za tekuću nedelju, i ako se desi da se okrene utorkom već je cela nedelja zakazana… tako da […]

Da li može u DZ  Zvezdara (u Mirijevu) da se vrati zakazivanje kao što je bilo pre, okrene se sestra lekara kod koga je građanin opredeljen i dobije se termin kada da dođe.Sada se zakazuje samo ponedeljkom za tekuću nedelju, i ako se desi da se okrene utorkom već je cela nedelja zakazana… tako da zakazivanje za lekove ne može da se uradinpr dve nedelje unapred a ponedeljkom je već sve zauzeto za tu nedelju. Pohvala za DZ ali samo zakazivanje je loše. (Svetlana)

Iz DZ Zvezdara odgovaraju;

 

Povodom Vašeg dopisa obaveštavamo Vas da će se zakazivanje pregleda vršiti kao što je bilo ranije a da će termini doktora biti poznati za mesec ili dva unapred.

Dom zdravlja Zvezdara

 

Park na Belim vodama, ugao Braće Vučković i Vodovodske. Gledateljka kaže da je obećano da će u maju biti rekonstruisan park. Park je u užasnom stanju i gledateljka pita šta će biti, jer je ona već nekoliko puta zvala i kaže da niko ne rešpava problem. (Micka)

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas  da navedena površina  nije u  Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP “Zelenilo-Beograd“. Za informacije  o tome  ko je u obavezi  da vrši održavanje predmetne površine, potrebno je da se obratite Republičkom geodetskom zavodu, Službi za katastar nepokretnosti, kako biste utvrdili ko ima pravo korišćenja i obavezu održavanja navedenog prostora.

 

Gospođa pita da li postoji neki novi vodič kroz Beograd, jer menjala su se imena ulica, ima novih kulturnih spomenika, nove autobuske linije, i gde može da se kupi. (Mirjana)

Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja obrati Turističkoj organizaciji Beograda ,ul. Francuska 24,tel.011/ 3625 – 060 ; 011/ 3625 – 064, gde može dobiti sve informacije vezane za vodič kroz Beograd.

 

 

Gledateljka kaže da  ima problem,jer ne može doktorka da joj nađe termin u DZ u Braće Jerković, (gledateljka je na Insulinu 3x dnevno već 17 godina, sama živi).Ne može da zakaže termin za Krivolačku kod oftamologa, za internistu, dermatologa i neurologa. Magnetnu rezonancu je uradile pre 2 godine, ima cistu na kuku, nema neurologa.Doktorka ne može da pronađe termin. Čekalo se prvo kovid da prođe, a sada nema termina. (Stojanka)

Ovaj problem gledateljka može rešiti isključivo u neposrednoj komunikaciji sa izabranim lekarom, koji jedini ima uvid u slobodne termine za specijalističke preglede.

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana