Objavljeno: 22.09.2020. 09:48 Izmenjeno: 22.09.2020. 09:48

Borča,Vase Pomorišca 40. – Preduzeće koje radi gasifikaciju ošetilo je visoko naponski kabal. EDB izašla na teren,ali ništa nije urađeno, čak ni ograđeno a visok je napon i opasno po život (Dragan)   „EPS Distribucija“ hitno je reagovala nakon što je firma koja je kopala instalacije za gas u Borči oštetila 35 kv vod. Ekipa […]

Borča,Vase Pomorišca 40. – Preduzeće koje radi gasifikaciju ošetilo je visoko naponski kabal. EDB izašla na teren,ali ništa nije urađeno, čak ni ograđeno a visok je napon i opasno po život (Dragan)

 

„EPS Distribucija“ hitno je reagovala nakon što je firma koja je kopala instalacije za gas u Borči oštetila 35 kv vod. Ekipa montera odmah je izašla na teren, osigurala bezbednost građana i utvrdila da nije moguće otkloniti kvar bez isključenja voda i otežanog napajanja korisnika, dok se ne otkloni prethodni kvar na 35 kV vodovima Padinska skela-Šećerana-PKB-Frikom. Monteri su danas locirali kvar na 35kv vodu Padinska skela-Šećerana i odmah po otklanjanju tog kvara počeće popravka izolacije na kablu u Vase Pomorišca 40.

Da bi se do tada osigurala bezbednost građana, kablovi su prekriveni zemljom i na lokaciji je postavljena upozoravajuća traka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana