Objavljeno: 22.10.2018. 11:44 Izmenjeno: 22.10.2018. 11:44

Petlovo brdo, ugao ul. 11. krajiške divizije i Oplenačke – gledateljka pita kada će biti posečeno granje na uglu ulica Oplenačke i 11. krajiške divizije i kada će trotoar biti doveden u ispravno stanje. (Milena)   Beokom je gledateljki na ovo pitanje odgovorio dva puta, 05. i 09. oktobra. Ponovo joj prosleđujemo odgovor GO Rakovica: […]

Petlovo brdo, ugao ul. 11. krajiške divizije i Oplenačke – gledateljka pita kada će biti posečeno granje na uglu ulica Oplenačke i 11. krajiške divizije i kada će trotoar biti doveden u ispravno stanje. (Milena)

 

Beokom je gledateljki na ovo pitanje odgovorio dva puta, 05. i 09. oktobra. Ponovo joj prosleđujemo odgovor GO Rakovica:

GO Rakovica je upoznata sa problemom koji gledateljka navodi. Tim povodom, Komunalna inspekcija GO Rakovica je u više navrata, tokom prošle i ove kalendarske godine, prosledila prijave za orezivanje rastinja nad trotoarom na uglu ulica 11. krajiške divizije i Oplenačke Sekretarijatu za inspekcijske poslove – Sektoru za saobraćajni inspekcijski nadzor. Dobijen je odgovor da je inspektor za puteve doneo je rešenje da JP „Putevi Beograda“ poseče rastinje i dovede u ispravno stanje trotoar na ovoj lokaciji.

Beokom je uputio pitanje i JP „Putevi Beograda“ kako bismo dobili informaciju o vremenu izvođenja radova na predmetnoj lokaciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana