Objavljeno: 09.05.2016. 13:02 Izmenjeno: 10.05.2016. 00:09

Zvezdara, Ul. Ruzveltova– gledateljka se požalila na autobusku liniju 65: u četvrtak, 05.05, u 9 sati gledateljka je čekala taj autobus u Ruzveltovoj ulici, stanica „Dalmatinska“; čekala je oko pola sata i tada je naišlo prazno vozilo ali nije stalo na stanici. Uskoro se pojavio drugi autobus koji je bio pun. (Vesna) Na frekventnim linijama […]

Zvezdara, Ul. Ruzveltova– gledateljka se požalila na autobusku liniju 65: u četvrtak, 05.05, u 9 sati gledateljka je čekala taj autobus u Ruzveltovoj ulici, stanica „Dalmatinska“; čekala je oko pola sata i tada je naišlo prazno vozilo ali nije stalo na stanici. Uskoro se pojavio drugi autobus koji je bio pun. (Vesna)

Na frekventnim linijama kao što je 65 sa kratkim intervalom polazaka, koji je prihvatljiv za korisnike, retko se događa odstupanje od reda vožnje. Ukoliko se to ipak dogodi, očigledno je došlo do zastoja u saobraćaju i autobusi kasne. To dodatno dovodi do nagomilavanja autobusa na početnom terminusu i zbog toga dispečeri šalju prazne autobuse da bi što pre stigli do suprotnog terminusa i da bi se što pre uspostavio redovan red vožnje. Kako gledatelja kaže, ubrzo za njim stigao je i drugi autobus, koji je krenuo zajedno sa prethodnim u trenutku kada je to bilo moguće, ali se zadržao da pokupi putnike, – objasnili su nam u Direkciji za javni prevoz.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana