Objavljeno: 20.02.2018. 10:03 Izmenjeno: 20.02.2018. 10:03

Zemun, Dom zdravlja – gledateljka kaže da je njen muž, inače penzioner, išao da vadi zub i bio spreman i da plati, ali su mu rekli da ne može, jer ne primaju penzionere po nekom novom zakonu od januara meseca. (Slađana)   Postupajući po preporukama Državne revizorske institucije, Dom zdravlja „Zemun“ preduzima mere i aktivnosti […]

Zemun, Dom zdravlja – gledateljka kaže da je njen muž, inače penzioner, išao da vadi zub i bio spreman i da plati, ali su mu rekli da ne može, jer ne primaju penzionere po nekom novom zakonu od januara meseca. (Slađana)

 

Postupajući po preporukama Državne revizorske institucije, Dom zdravlja „Zemun“ preduzima mere i aktivnosti kojima će se obezbediti da se zdravstvene usluge koje nisu obuhvaćene obaveznim zdravstvenim osiguranjem pružaju na jedan od načina koji je propisan Zakonom o zdravstvenoj zaštiti. Pacijenti koji su obuhvaćeni obaveznim zdravstvenim osiguranjem u Službi za stomatološku zdravstvenu zaštitu ostvaruju prava na zdravstvenu zaštitu u skladu sa važećim propisima. Pružanje usluga u Službi za stomtološku zdravstvenu zaštitu treba rešavati sistemski. Dom zdravlja „Zemun“ pokušava da iznađe rešenje i postojeći problem reši na adekvatan način, odgovorili su iz Sekretarijata za zdravstvo.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana