Objavljeno: 26.12.2017. 10:23 Izmenjeno: 26.12.2017. 10:23

Novi Beograd – gledateljka pita da li može da se pojača autobuska linija 71, često kasni i intervali polazaka su dugi. (Vesna)   Iz Sekretarijata za saobraćaj dobili smo odgovor da je za potrebe ovog Sekretarijata eksperti Saobraćajnog fakulteta u Beogradu izradili studiju nove mreže linije koristeći rezultate prethodno sprovedenih detaljnih istraživanja na terenu. Ova […]

Novi Beograd – gledateljka pita da li može da se pojača autobuska linija 71, često kasni i intervali polazaka su dugi. (Vesna)

 

Iz Sekretarijata za saobraćaj dobili smo odgovor da je za potrebe ovog Sekretarijata eksperti Saobraćajnog fakulteta u Beogradu izradili studiju nove mreže linije koristeći rezultate prethodno sprovedenih detaljnih istraživanja na terenu. Ova istraživanja obuhvatala su snimanje i brojanje putnika u vozilima javnog prevoza, kao i anketu postojećih i potencijalnih korisnika javnog prevoza. Na osnovu svega navedenog konstatovano je da su prevozni kapaciteti na liniji 71 usklađeni sa prevoznim zahtevima. Problem na liniji može nastati ukoliko se ne realizuju svi polasci planirani redom vožnje.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana