Grad Beograd podržao Lazarevac: novi asfalt, 50 prilaza i unapređeni kanalizacioni sistem studio b

Objavljeno: 23.10.2023. 13:54 Izmenjeno: 23.10.2023. 13:54

Ulica Stefana Nemanje u Lazarevcu, uz podršku Grada Beograda, rekonstruisana je  u dužini od 820 metara, uz 50 novih prilaza za građane koji zive u toj ulici, 31 kanalizacionu šahtu i 10 slivničkih veza. – Ovaj projekat obuhvata rekonstrukciju Ulice Stefana Nemanje u dužini od 820 metara i predstavlja važan korak u unapređenju infrastrukture naše […]

Ulica Stefana Nemanje u Lazarevcu, uz podršku Grada Beograda, rekonstruisana je  u dužini od 820 metara, uz 50 novih prilaza za građane koji zive u toj ulici, 31 kanalizacionu šahtu i 10 slivničkih veza.

– Ovaj projekat obuhvata rekonstrukciju Ulice Stefana Nemanje u dužini od 820 metara i predstavlja važan korak u unapređenju infrastrukture naše opštine. Rekonstrukcija obuhvata postavljanje potpuno novog sloja asfalta, čime se značajno poboljšava kvalitet saobraćaja i povećava bezbednost na ovoj deonici. Izgrađeno je ukupno 50 novih prilaza za naše sugrađane koji žive u ovoj ulici, što značajno olakšava ulazak u njihove domove – istakao je Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac.

Pored unapređenja pristupa, projekat obuhvata i izgradnju 31 novog šahta za kanalizaciju i postavljanje 10 novih slivničkih veza. Ovim infrastrukturnim unapređenjima smanjuje se rizik od poplava i stvara sigurnije okruženje za sve stanovnike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana