SNS: Iznova meta na čelu Danilu Vučiću Studio B, Tanjug

Objavljeno: 22.10.2021. 09:47 Izmenjeno: 22.10.2021. 19:50

Funkcioneri Srpske napredne stranke reagovali su na nastavak kampanje protiv porodice predsednika Aleksandra Vučića i osudili, kako navode, crtanje mete na čelu predsednikovog sina Danila Vučića sa, kako kažu, jednim ciljem – da se sruši Vučić.

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a i narodni poslanik saopštava:

Kampanja napada na porodicu Vučić dobila je novu epozodu, ali po starom scenariju – stavljanjem na naslovnu stranu lik Danila Vučića sa vrlo tendencioznim naslovom. Ovo je ko zna koje po redu crtanje mete na sinu predsednika Aleksandra Vučića. Prosto je neverovatno kolika količina mržnje obuzima Dragana Đilasa, kada na ovaj način želi da nanese štetu Vučiću, udarajući ga tamo gde svakog čoveka najviše boli, na dete i porodicu.

Ovakvim potezima svesno se ugrožava život jednog momka i to samo zato što žele po svaku cenu da naude njegovom ocu.

Konstantnim targetiranjem, iznošenjem laži, kriminalizacijom koja traje godinama, Danilu Vučiću su odavno ugrožena sva ljudska prava, pa se postavlja pitanje da li će i kada neko da reaguje na sve to. Nigde u svetu nećete naći ovakav primer, niti bilo šta slično, jer ovakav vid borbe za vlast i obračuna sa političkim neistomišnjenicima je nedopustiv, ali pre svega nenormalan.

U svojim namerama da na ovaj način slome Aleksandra Vučića neće uspeti, ma koliko se trudili. Ipak, krajnje je vreme da se sa ovim ludilom stane i da Đilas zajedno sa svojim poltronima prestane da ugrožava bezbednost porodice Vučić, a sve zarad njegove bolesne želje da se vrati na vlast.

Izbori u aprilu potvrdiće još jednom da građani prepozaju sve što smo postigli kao zemlja sledeći politiku predsednika Aleksandra Vučića, dok će za Đilasa ti izbori biti konačan odlzak u političku prošlost, kaže Mirković.

Milenko Jovanov,  potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke navodi sledeće:

Ko god od Đilasa dobije pozajmicu u novcu, izgleda da je dužan da dug vrati napadima na porodicu predsednika Vučića. Ako meta napada nije majka predsednika, onda je sin. Ako nije sin, onda je brat. Ako nije brat, onda je otac. Ako nije otac, onda je supruga. I tako u krug.

Ove kampanje traju godinama, a da za sve ovo vreme niko nije rekao šta su to konkretno pogrešili članovi porodice predsednika, ili šta su nezakonito uradili. Nije, jer ništa loše nisu ni uradili, već su krivi zato što su porodica predsednika Vučića i u cilju njegovog rušenja svi su proglašeni za legitimnu političku metu.

Međutim, uveren sam da narod u Srbiji sve odlično vidi i da će nedvosmisleno reći da ne da podršku onima koji učestvuju u ovakvim kampanjama. Jer, čemu se dobrom može nadati od onoga koji je spreman da gazi preko tuđe dece ne bi li se dočepao vlasti i kako, onda takvom dati poverenje?, pita se Jovanov.

Kako prenosi Služba za informisanje Srpske napredne stranke, Gradski odbor Beograda,  Relja Ognjenović, član Glavnog odbora SNS-a saopštava:

Usled nedostatka plana i programa, a manjka pameti, interesna grupacija okupljena oko tajkuna Dragana Đilasa nema da ponudi ništa drugo osim prostakluka i primitivizma, te iznova crta metu na čelu Danilu Vučiću.

I taman kada pomislimo da ne mogu niže i gluplje, Đilasove interesdžije prevaziđu sebe.

Počeli su sa najprimitivnijim napadima još pre 10 godina na tada maloletnog Danila, nastavili sa još žešćim napadima i ta lavina mržnje se nastavlja i danas, a zapravo jedino što priželjkuju tim napadima jeste da sruše Aleksandra Vučića.

Jedno je sigurno – pored toga što su najveći lopovi i lažovi, uspeli su da uđu u istoriju i kao idioti koji su zarad dolaska na vlast priželjkivali smrt nečije dece, a to su samo još nacisti radili.

Srbija je jednom naciste pobedila, pa će i ove njihove naslednike pobediti koliko već na sledećim izborima jer se pristojna i moderna Srbija gnuša ološa koji su na Đilasovom platnom spisku a koji za uzvrat seju mržnju, navodi se u saopštenju.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS i narodni poslanik Nemanja Joksimović istakao je da se brutalna kampanja laži protiv porodice predsednika Republike Srbije nastavlja i ocenio da ih, kako kaže, „toliko boli što ni jedan Vučić nema tajne račune kao njihov gazda da su morali da upregnu celu svitu Multikom “stipendista“ da danima crtaju metu na čelu sina predsednika Republike Srbije“.

Dodajući da nije ni bitno koja je laž na dnevnom redu, Joksimović ističe da im je samo važno da udare što niže iako, primećuje, odavno nema gde niže.

„Ðilasovi uposlenici utrkuju se godinama ko će brutalniju laž da plasira ne bi li opravdao uloženo. I sve će izmisliti i slagati samo da se slučajno ne češljaju računi njihovog gazde“, naveo je Joksimović.

Navedene reakcije su na Demokratsku stranku koja je pre nekoliko dana iznela tvrdnje da su „mladi Vučić i njegovi anonimni drugovi poklonili Draganu Vasiljkoviću, novac i kuću kada je izašao iz zatvora u Hrvatskoj, a novinarka lista Danas, na čijoj naslovnoj strani je danas najavljen tekst na tu temu uz fotografiju Danila Vučića, Safeta Bišćević za N1 je izjavila da bi poreska uprava trebalo da „pročešlja“ finasije sina predsednika Srbije.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje, ali i apeluje na sve Đilasove uposlenike, da prestanu da ugrožavaju život Vučićeve dece, a pre svega Danila koga svakodnevno napadaju.

Današnja naslovna strana Đilasovog i Šolakovog glasila je monstruozna i predstavlja već odavno pređenu granicu.

Jasno je da Đilas i njegove satrape ne biraju sredstvo do svog cilja, što je u njihovom slučaju vlast po svaku cenu, ali bedni su pokušaji da se sa Vučićem obračunavaju preko njegove dece.

Građani znaju ko se bori za nove fabrike i radna mesta, za puteve, za veće plate i penzije, znaju građani da se Aleksandar Vučić bori za Srbiju, kao što odlično znaju da se Đilas i svi iz “Multikom stranke” bore isključivo za vlastiti džep.

SNS: Crtanje mete na čelu Danila pokušaj rušenja Vučića
Funkcioneri Srpske napredne stranke reagovali su  na nastavak kampanje protiv porodice predsednika Aleksandra Vučića i osudili, kako navode, crtanje mete na čelu predsednikovog sina Danila Vučića sa, kako kažu, jednim ciljem – da se sruši Vučić.

Demokratska stranka iznela je pre nekoliko dana tvrdnje da su „mladi Vučić i njegovi anonimni drugovi poklonili Draganu Vasiljkoviću novac i kuću kada je izašao iz zatvora u Hrvatskoj, a novinarka lista Danas, na čijoj naslovnoj strani je danas najavljen tekst na tu temu uz fotografiju Danila Vučića, Safeta Bišćević za N1 je izjavila da bi poreska uprava trebalo da „pročešlja“ finasije sina predsednika Srbije.

Šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković naveo je da je kampanja napada na porodicu Vučić dobila novu epizodu, ali po starom scenariju, odnosno „stavljanjem na naslovnu stranu lik Danila Vučića sa vrlo tendencioznim naslovom“.

„Ovo je ko zna koje po redu crtanje mete na sinu predsednika Aleksandra Vučića. Prosto je neverovatno kolika količina mržnje obuzima Dragana Ðilasa, kada na ovaj način želi da nanese štetu Vučiću, udarajući ga tamo gde svakog čoveka najviše boli, na dete i porodicu“, naveo je Mirković u saopštenju.

Ocenio je da se na taj način svesno ugrožava život jednog momka i to samo zato što „žele po svaku cenu da naude njegovom ocu“.

„Konstantnim targetiranjem, iznošenjem laži, kriminalizacijom koja traje godinama, Danilu Vučiću su odavno ugrožena sva ljudska prava, pa se postavlja pitanje da li će i kada neko da reaguje na sve to“, naveo je Mirković.

Ukazuje da u svojim namerama na taj način neće uspeti da slome Aleksandra Vučića.

Član Glavnog odbora SNS-a Relja Ognjenović ocenio je da usled nedostatka plana i programa, a manjka pameti, interesna grupacija okupljena oko, kako kaže, tajkuna Dragana Ðilasa nema da ponudi ništa drugo osim prostakluka i primitivizma te iznova crta metu na čelu Danilu Vučiću.

„I taman kada pomislimo da ne mogu niže i gluplje, Ðilasove interesdžije prevaziđu sebe. Počeli su sa najprimitivnijim napadima još pre 10 godina na tada maloletnog Danila, nastavili sa još žešćim napadima i ta lavina mržnje se nastavlja i danas, a zapravo jedino što priželjkuju tim napadima jeste da sruše Aleksandra Vučića“, naveo je Ognjenović.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS i narodni poslanik Nemanja Joksimović istakao je da se brutalna kampanja laži protiv porodice predsednika Republike Srbije nastavlja i ocenio da ih, kako kaže, „toliko boli što ni jedan Vučić nema tajne račune kao njihov gazda da su morali da upregnu celu svitu Multikom “stipendista“ da danima crtaju metu na čelu sina predsednika Republike Srbije“.

Dodajući da nije ni bitno koja je laž na dnevnom redu, Joksimović ističe da im je samo važno da udare što niže iako, primećuje, odavno nema gde niže.

„Ðilasovi uposlenici utrkuju se godinama ko će brutalniju laž da plasira ne bi li opravdao uloženo. I sve će izmisliti i slagati samo da se slučajno ne češljaju računi njihovog gazde“, naveo je Joksimović.

Saopštenjem se oglasio i član Glavnog odbora SNS-a i poverenik Opštinskog odbora Zvezdara Marko Popadić.

„U danu kada Ðilasovi poltroni i plaćenici još jednom crtaju metu na čelu Danilu Vučiću, i to samo zato što je sin Aleksandra Vučića, Boškove Dveri demonstriraju silu. Jasno je svima da su pritisci i napadi na predsednika Vučića sve žešći i da dolaze kordinirano sa svih strana“, naveo je Popadić.

Dodao je da su predstavnici Dveri, predvođeni funkcionerkom tog pokreta Radmilom Vasić, upali na sednicu Skupštine opštine Zvezdara i blokirali rad tog tela.

„Bahatost i nasilje su tipičan primer ponašanja predstvanika Dveri, koji su učili od Ðilasa kako se izaziva haos i nemir, kako bi se destabilizacijom državnih organa dočepali vlasti po svaku cenu“, ocenio je Popodić.

Oglasio se i Gradski odbor SNS Beograd, koji je saopštio da najoštrije osuđuje, ali i apeluje na, kako navode, sve uposlenike predsednika S SP Dragana Ðilasa, da prestanu da ugrožavaju život Vučićeve dece, a pre svega sina Danila koga svakodnevno napadaju.

„Današnja naslovna strana Ðilasovog i Šolakovog glasila je monstruozna i predstavlja već odavno pređenu granicu. Jasno je da Ðilas i njegove satrape ne biraju sredstvo do svog cilja, što je u njihovom slučaju vlast po svaku cenu, ali bedni su pokušaji da se sa Vučićem obračunavaju preko njegove dece“, navode iz beogradskog odbora SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana