Patrijarh Porfirije posetio đake u OŠ “ Nikola Tesla“ Studio B

Objavljeno: 01.09.2021. 21:23 Izmenjeno: 02.09.2021. 10:54

Svečani prijem prvaka održan je i u Osnovnoj školi Nikola Tesla u Rakovici. Prvacima te škole, ali i svim ostalim mališanima koji polaze u prvi razred, srećan početak novog poglavlja u životu, poželeo je patrijarh srpski Porfirije.

 

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bg

Zdravo vojsko oštrih olovaka, zdravo kolono djaka, orila se pesma dvorištem Osnovne škole Nikola Tesla u Rakovici, gde su novi prvaci svečano dočekani uz muziku i bogat dramski program.

Direktor škole Stanislav Stevuljević poželeo je dobrodošlicu najmladjim školarcima i istakao da je prvi septembar poseban dan za sve nas, dan koji nam ostaje u sećanju čitavog života.

A prvi dan ove školske godine bio je poseban za sve đake Osnovne škole Nikola Tesla i zbog toga što je prvi put tu ustanovu posetio i Njegova svetost, patrijarh srpski Porfirije.

Škola je mesto gde ćete sticati mnogo novih znanja, kako biste kada porastete bili spremni da stvarate i obogaćujete svet u kome živite u slozi i ljubavi, poručio je patrijarh svim školarcima, a prvacima Osnovne škole Nikola Tesla podelio je i ikone.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana