Veliki broj otkazanih ili odloženih mečeva na Vimbldonu zbog kiše Studio B

Objavljeno: 30.06.2016. 13:45 Izmenjeno: 30.06.2016. 13:45

Organizatori grend-slem turnira u Vimbldonu objavili su raspored igranja mečeva za četvrtak, ali je i takva verzija pod znakom pitanja, zbog kiše koja povremeno odloži neke duele.

Za sada je broj odloženih, ili otkazanih  mečeva koji  poprilično veliki, te je četvrtog dana turnira program  počeo još u 12 sati. Od srpskih tenisera predviđeno je da na teren  izađu :Aleksandra Krunić, Jelena Janković i Viktor Troicki.

Krunićeva je konačno odigrala meč prvog kola, koji je po rasporedu bio predviđen za utorak i izgubila sa 2:0 u setovima od Rumunke Monike Nikulesku.

Jelena Janković meč drugog kola igra  protiv Novozelanđanke Marine Eraković , a na na programu je i susret drugog kola između Viktora Troickog i Španca Alberta Ramosa Vinjolasa.

Za duel Janka Tipsarevića i Jen Hsu Lua protiv Marceja Matkovskog i Leandera Paesa u konkurenciji parova, koji je trebalo da  bude igran u sredu, nije bilo mesta u rasporedu za četvrtak.

Vremenska prognoza za četvrtak nije naklonjena teniserima, pa ostaje da se vidi koliko će i ovako planiran raspored igranja mečeva, moći da bude realizovan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana