Objavljeno: 20.12.2017. 11:41 Izmenjeno: 20.12.2017. 11:41

Stari grad, Brankova – gledateljka pita kada će skele sa zgrade u Brankovoj 30 biti uklonjene i očišćeno đubre oko i ispod skele. (Gordana)   Više puta smo komunalnoj inspekciji Gradske opštine Stari grad prijavljivali komunalni nered na ovoj lokaciji i odgovarali gledateljki, pa je Beokom servis ponovio prijavu gledateljke iz Brankove ulice i od […]

Stari grad, Brankova – gledateljka pita kada će skele sa zgrade u Brankovoj 30 biti uklonjene i očišćeno đubre oko i ispod skele. (Gordana)

 

Više puta smo komunalnoj inspekciji Gradske opštine Stari grad prijavljivali komunalni nered na ovoj lokaciji i odgovarali gledateljki, pa je Beokom servis ponovio prijavu gledateljke iz Brankove ulice i od njih smo dobili sledeći odgovor:

Povodom Vaših pitanja, obaveštavamo Vas da PD “Minel kontaktne mreže” a.d. – u stečaju ima dozvolu kao investitor da postavi građevinsku skelu radi izvođenja radova na tekućem održavanju fasade objekta u periodu od 18.01 – 31.12.2017. godine. Pored navedenog, PD “Grifon medija” doo Sekretarijat za saobraćaj – Sektor za puteve odobrio je postavljanje reklamnog platna na građevinskoj skeli u ulici Brankova 30 do 31.12.2017. godine.

U delu prijave koja se odnosi na nečistoću, obaveštavamo Vas da je komunalni inspektor izašao na teren, konstatovao navode iz prijave i naložio vlasniku skele da očisti prostor između skele i zgrade, što će i biti učinjeno do kraja tekuće nedelje.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana