Objavljeno: 20.12.2017. 11:38 Izmenjeno: 20.12.2017. 11:38

Zvezdara, Mali Mokri Lug – gledateljka pita kada će biti asfaltiran deo od 250 m od ulice Vojvode Vlahović 31ž ka Vojvode Vlahović 31o kako bi stanari Malog Mokrog Luga izbegli deo ulice kroz koji sada moraju da prođu da bi došli do stanice minibusa 26l? Gledateljka kaže da su stanari primorani da idu kroz […]

Zvezdara, Mali Mokri Lug – gledateljka pita kada će biti asfaltiran deo od 250 m od ulice Vojvode Vlahović 31ž ka Vojvode Vlahović 31o kako bi stanari Malog Mokrog Luga izbegli deo ulice kroz koji sada moraju da prođu da bi došli do stanice minibusa 26l? Gledateljka kaže da su stanari primorani da idu kroz bare i blato kada pada kiša? (Jagoda)

 

Program radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu, 2018. godinu, donosi Gradonačelnik, kome predlog Programa dostavljaju na usvajanje JP „Putevi Beograda“ i Sekretarijat za saobraćaj, a na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine u skladu sa opredeljenim sredstavima budžeta grada Beograda.

Rečeno nam je da bi gledateljka trebalo da se obrati GO Zvezdara kako bi predmetnu ulicu predložili JP „Putevi Beograda“ da se uvrsti u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu godinu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana