Objavljeno: 18.12.2017. 10:09 Izmenjeno: 18.12.2017. 10:09

Gledateljka se žali da je na poslednjoj uplatnici „Infostana“ dobila i novu stavku održavanje garaže u zgradi sa liftom. Gledateljka napominje da za garažu plaća već mnogo decenija, a da garaža nije u zgradi već je udaljena 30 do 50 metara i da je ograđena žicom (garažno mesto), da nema lift i da ne razume […]

Gledateljka se žali da je na poslednjoj uplatnici „Infostana“ dobila i novu stavku održavanje garaže u zgradi sa liftom. Gledateljka napominje da za garažu plaća već mnogo decenija, a da garaža nije u zgradi već je udaljena 30 do 50 metara i da je ograđena žicom (garažno mesto), da nema lift i da ne razume zbog čega te usluge treba da plaća 150 dinara za ono što ne dobija? (Mila)

 

Iz „Infostana“ odgovoreno nam je da počev od računa za mesec novembar 2017. na osnovu naloga i spiska dostavljenog od strane JP „Gradsko stambeno“, za izvestan broj garaža se obračunava usluga održavanja.

Ukoliko korisnik ima primedbu na obračun ove usluge, potrebno je da istu uputi pomenutom preduzeću, u svrhu povlačenja dostavljenog naloga, i izuzimanja iz daljeg obračuna ove usluge.

Rečeno nam je i da da je JKP „Infostan tehnologije“ u obavezi da sprovede svaki nalog pružaoca usluga u Sistemu objedinjene naplate.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana