Objavljeno: 13.12.2017. 11:46 Izmenjeno: 13.12.2017. 11:46

Voždovac, Bulevar oslobođenja – gledateljka se požalila da je mala ambulanta u Bulevaru oslobođenja prepuna pacijenata. Po njenim rečima, tamo rade samo 2 lekara, a počinju da dolaze i pacijenti iz Zdravstvene stanice u Vojvode Stepe, jer je tamo u toku rekonstrukcija objekta.   Iz DZ “Voždovac“ odgovoreno nam je da u zdravstvenoj stanici “Banjica”, […]

Voždovac, Bulevar oslobođenja – gledateljka se požalila da je mala ambulanta u Bulevaru oslobođenja prepuna pacijenata. Po njenim rečima, tamo rade samo 2 lekara, a počinju da dolaze i pacijenti iz Zdravstvene stanice u Vojvode Stepe, jer je tamo u toku rekonstrukcija objekta.

 

Iz DZ “Voždovac“ odgovoreno nam je da u zdravstvenoj stanici “Banjica”, koja je u sastavu Doma zdravlja ”Voždovac”, trenutno radi ukupno četiri lekara koji su raspoređeni u dve smene.

Pošto je, zbog građevinskih radova, privremeno zatvorena zdravstvena ambulanta u Ulici vojvode Stepe, deo pacijenata iz ove ambulante, privremeno ostvaruje zdravstvenu zaštitu u ambulantama smeštenim u Bulevaru oslobođenja.

Zbog trenutne epidemiološke sutuacije, sve ambulante opšte medicine su opterećene velikim brojem pacijenata. Zdravstvena ambulanta u Ulici vojvode Stepe 226 će ponovo početi sa radom do kraja tekuće godine.

Iz DZ “Voždovac“ mole pacijente za strpljenje i razumevanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana