Objavljeno: 15.09.2017. 09:13 Izmenjeno: 15.09.2017. 09:13

  Mirijevo, 16. oktobra – ponovo se javio gledalac i postavio pitanje u vezi sa uređenjem prostora ispred zgrade u Mirijevu, ulica 16.oktobra br. 15.  Gledalac se žali na stepenice koje su u lošem stanju i nemaju gelendere. (Momčilo)   Iz GO Zvezdara nam je odgovoreno da se GO Zvezdara povodom ove inicijative u više […]

 

Mirijevo, 16. oktobra – ponovo se javio gledalac i postavio pitanje u vezi sa uređenjem prostora ispred zgrade u Mirijevu, ulica 16.oktobra br. 15.  Gledalac se žali na stepenice koje su u lošem stanju i nemaju gelendere. (Momčilo)

 

Iz GO Zvezdara nam je odgovoreno da se GO Zvezdara povodom ove inicijative u više navrata (februar-april 2017) obraćala Sekretarijatu za komunalne i stambene poslove u čijoj je nadležnosti održavanje ove javne površine i stepeništa.

Sredinom jula dobili su odgovor da je Sekretarijat za komunalne i stambene poslove utvrdio kao opravdan zahtev za uređenje ove javne površine. Istom prilikom obavešteni su da je izdat nalog nadležnoj službi JKP „Zelenilo Beograd“ za izradu projektne dokumentacije. Po izradi tehničke dokumentacije ona će biti prosleđena nadležnom sekretarijatu na razmatranje i usvajanje. Tako da mole gledaoca Momčila da ima strpljenja i da će problem biti rešen u narednom periodu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana