Objavljeno: 04.08.2017. 10:42 Izmenjeno: 04.08.2017. 10:42

Zemun – gledateljka je postavila pitanje u vezi sa novim načinom zakazivanja kod lekara. Kaže da je sada taško dobiti odmah vezu, čeka se a telefonsko čekanje se plaća. Pita da li će se tu nešto menjati. Takođe, kritikovala je rad poliklinike KBC Zemunza koju kaže to najnehumanija zdravstvena ustanova, pa pita da li opština […]

Zemun – gledateljka je postavila pitanje u vezi sa novim načinom zakazivanja kod lekara. Kaže da je sada taško dobiti odmah vezu, čeka se a telefonsko čekanje se plaća. Pita da li će se tu nešto menjati. Takođe, kritikovala je rad poliklinike KBC Zemunza koju kaže to najnehumanija zdravstvena ustanova, pa pita da li opština ili grad mogu nešto da urade da se stanje promeni.

 

Što se tiče prvog dela pitanja, gledateljkin prigovor na sistem zakazivanja Beokom servis prosledio je Sekretarijatu za zdravstvo. Kada je reč o radu KBC Zemun, gledateljka nije navela konkretan problem u vezi KBC Zemun, pa nismo u mogućnosti da proverimo njene navode. Molimo da u sledećem javljanju bude preciznija, kako bi prigovor stigao na pravu adresu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana