Objavljeno: 17.07.2024. 13:57 Izmenjeno: 17.07.2024. 13:57

Gledalac se javio zbog problema sa Elektrodistribucijom u Zemunu, posle postavke digitalnog novog brojila od novembra je racun tj potrošnja 3puta veća, gledalac je isao dao prigovor da bi tek posle sest meseci skinuli brojilo stavili brojilo koje nije digitalno da bi to digitalno poslali na proveru, digitalnom brojilu se gubi svaki trag informaciju nije […]

Gledalac se javio zbog problema sa Elektrodistribucijom u Zemunu, posle postavke digitalnog novog brojila od novembra je racun tj potrošnja 3puta veća, gledalac je isao dao prigovor da bi tek posle sest meseci skinuli brojilo stavili brojilo koje nije digitalno da bi to digitalno poslali na proveru, digitalnom brojilu se gubi svaki trag informaciju nije nikakvu dobio a brojilo koje su postavili  vrti brojcanik u suprotnom smeru, prijavio je i to… gledalac moli da se mu se pomogne da resi problem , ulica Jurija  Gagarina 48

(Vlado)

 

 

Odgovor Elektrodistribucije ogranka Zemun:  Poštovani,

 

Molimo vas da nam dostavite kontakt telefon korisnika, kako bi u direktnoj komunikaciji sa njim rezrešili pojedinosti u vezi sa navedenim slučajem i kako bi on bio rešen na najbolji mogući način.

 

Servisno centar je dostavio Elektrodistribuciji Beograd traženi broj telefona gledaoca, kako bi rešili navedeni problem.

 

 

gledalac sa Čukarice je 5.02.2024 predao zahtev za uvećanje telesnog oštećenja, zbog 100% invaliditeta koji ima, podneo je PIO fondu 24.4 je dobio informaciju da treba da taj zahtev preda u Opštinu, ali tamo su mu rekli da to nije zahtev za njih nego za PIO fond , gledalac moli da mu se pomogne, gde da preda taj zahtev (Dragomir)

 

 

 

Pitanje gledaoca smo prosledili Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje od kojih je dobijen sledeći odgovor:

 

Poštovani,

Ukoliko korisnik prava na negu i pomoć drugog lica Fonda PIO ima utvrđen stepen telesnog oštećenja 100% može da ostvari pravo na uvećanu negu i pomoć po osnovu ovog procenta telesnog oštećenja i potrebno je da rešenje o telesnom oštećenju dostavi nadležnom centru za socijalni rad

 

Gledalac zove iz Medakovića 3, već 12-13 dana curi voda koja se sliva od Cvetanove pijace ka ulici Braće Srnica 45 gde je poplavljeno sve, prijavljivali su vodovodu ali niko do sada nije izašao na teren i problem nije rešen (Berislav)

 

Dostavljamo odgovor JKP BVK:

 

Poštovani,

 

Na adresi Cvetanova ćuprija broj 20 (Srđana Kneževića 20) registrovano je curenje vode sa neuslovne vodovodne mreže koja nije u sistemu održavanja JKP BVK.

 

 

Servisni centar je prosledio prijavu Sekkretarijatu za inspekciju, nadzor i komunikaciju. Po dobijanju odgovora, građanin će biti obavešten.

 

Gledalac se javlja iz Žarkova, invalid je u kolicima i moli da se ulica Marka Končara Bure asfaltira cela,  jer prvi deo i zadnji deo je asfaltiran a središnji nije, gledalac moli Opštinu Čukarica i Puteve Srbije da omoguće normalno kretanje invalida kroz ulicu. Drugo pitanja je kada će Gradsko zelenilo da dođe u istu ulicu da pokosi zelene površine sa obe strane ulice, trava je preko jednog metra.

 

Servisni centar Grada Beograda je prosledio pitanje gledaoca Opštinskoj komunalnoj inspekciji GO Čukarica, kao i JP „Putevi Beograda“ i JKP „Zelenilo Beograd“. Od JKP „Zelenilo Beograd“ je dobijen sledeći odgovor:

 

Poštovani,

 

Obaveštavamo Vas  da navedena površina   nije u  Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP „Zelenilo-Beograd“. Za informacije o tome  ko je  korisnik/vlasnik predmetne površine i  ima pravo korišćenja i obavezu održavanja  iste, potrebno je da izvršite uvid u bazu podataka Republičkog geodetskog zavoda, Služba za katastar nepokretnosti.

 

Zahvaljujemo na razumevanju.

 

Od JP „Putevi Beograda“ su dostavili sledeći odgovor:

 

Poštovani,

 

Povodom pitanja koji ste nam uputili obaveštavamo Vas da Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, na osnovu predloga i prioriteta koje definišu Gradske opštine, a u skladu sa opredeljenim sredstvima budžeta grada Beograda.

 

Uzimajući navedeno u obzir, zbog velikog obima radova,  neophodno je da se obratite nadležnoj Gradskoj opštini koja će predložiti, da se radovi za  predmetnu  ulicu  uvrste  u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana